Ο ΑΝΤ1 θα μεταδώσει τον τρίτο τελικό του πρωταθλήματος μπάσκετ Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός - iefimerida.gr

Ο ΑΝΤ1 θα μεταδώσει τον τρίτο τελικό του πρωταθλήματος μπάσκετ Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Από τη στιγμή που η κυβέρνηση ανακοίνωσε το κλείσιμο της ΕΡΤ ξεκίνησε η διαδικασία «μεταπώλησης» των τηλεοπτικών δικαιωμάτων του ΕΣΑΚΕ, δηλαδή του πρωταθλήματος μπάσκετ. Το θέμα επείγει δεδομένου ότι αύριο το βράδυ γίνεται ο τρίτος τελικός ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό.

Οπως μεταβιβάστηκε όλη η περιουσία της ΕΡΤ στο Υπουργείο Οικονομικών, έτσι πέρασε στην αρμοδιότητα του και το θέμα της τηλεοπτικής μετάδοσης του τρίτου τελικού Ολυμπιακού - Παναθηναϊκού στο ΣΕΦ. Τα στελέχη του υπουργείου άρχσαν άμεσα τις επαφές με τα στελέχη των καναλιών για να βρουν μια όσο το δυνατόν καλύτερη προσφορά, μολονότι δεν είχαν κανένα διαπραγματευικό ατού στα χέρια τους.

Το Mega φέρεται να εκτίμησε ότι δεν πρέπει να κάνει προσφορά κι έτσι η αναμέτρηση θα μεταδοθεί από τη συχνότητα του ΑΝΤ1 που εξασφάλισε τα δικαίωματα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ