Αληθινά Vampire Diaries: 45χρονη θεωρεί ότι είναι βαμπίρ και πίνει 2 λίτρα αίμα το μήνα - iefimerida.gr

Αληθινά Vampire Diaries: 45χρονη θεωρεί ότι είναι βαμπίρ και πίνει 2 λίτρα αίμα το μήνα

Αληθινά Vampire Diaries: 45χρονη θεωρεί ότι είναι βαμπίρ και πίνει 2 λίτρα αίμα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δεν επηρεάστηκε από το Vampire Diaries. Η εμμονή της με το αίμα ξεκίνησε πολύ πριν προκύψει ως ιδέα η επιτυχημένη σειρά. Συγκεκριμένα, η 45χρονη σήμερα Τζούλια Κέιπλς θεωρεί πως είναι βαμπίρ από τα εφηβικά της χρόνια. Και για αυτό καταναλώνει κάθε μήνα σχεδόν δύο λίτρα αίμα!

Η τάση της να γευθεί το αίμα προέκυψε όταν φίλησε για πρώτη φορά αγόρι, στα 15 της. Και είχε την ακατανίκητη επιθυμία να τον δαγκώσει! «Ηταν το φυσικό μου ένστικτο και μου άρεσε η γεύση. Δεν μπορούσα να το εξηγήσω, αλλά ήταν κάτι που δεν άλλαξε ποτέ για εμένα», λέει η 45χρονη.

Δεν την σταματά ούτε καν η αντίθεση της 24χρονης κόρης της, που χαρακτηρίζει τη μητέρα της ως «παράσιτο» και «βδέλλα». Η ίδια το απορρίπτει, καθώς αναφέρει πως πίνει το αίμα μόνο όσων το προσφέρουν εθελοντικά και αφού έχουν κάνει τις απαραίτητες εξετάσεις. Και επιμένει πως αυτή η συνήθειά της την κρατά νέα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ειδήσεις βαμπίρ αίμα Vampire diaries
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ