Πάγκαλος: Δεν θέλω τεμπέληδες και αργόμισθους στην ΕΡΤ - iefimerida.gr

Πάγκαλος: Δεν θέλω τεμπέληδες και αργόμισθους στην ΕΡΤ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στο γνωστό του ύφος ο Θόδωρος Πάγκαλος τοποθετήθηκε στο θέμα της Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης και τάχθηκε υπέρ μίας ευρύτατης αναδιάρθρωσης, χαρακτηρίζοντας απαράδεκτο το υφιστάμενο μονοπώλιο.

Μιλώντας στον ραδιοσταθμό Βήμα FM, ο Θόδωρος Πάγκαλος δήλωσε πως «η ΕΡΤ, ως μονοπώλιο του κράτους, είναι απαράδεκτο. Να βρει τα λεφτά της από εκεί που τα βρίσκουν και οι υπόλοιποι σταθμοί, δηλαδή από την ελεύθερη αγορά και να αποκτήσει ένα ικανοποιητικό κοινό».

Ο πρώην Υπουργός δήλωσε πως επιθυμεί «να μην υπάρχουν αργόμισθοι και τεμπέληδες που προσλαμβάνονται με βάση την εκάστοτε κομματική αποτίμηση – γιατί ξέρετε ότι είναι χαμαιλέοντες όλοι αυτοί και αλλάζουν χρώμα ανάλογα με την κυβέρνηση, γίνονται από πράσινοι μπλε, από μπλε πράσινοι και κάποιοι κόκκινοι τώρα. Αυτό πρέπει να σταματήσει. Να προσλαμβάνονται δημοσιογράφοι με βάση τις πραγματικές δυνατότητες των καναλιών, να έχουν ικανοποιητικό πρόγραμμα με βάση επίσης τις ανάγκες και υπάρχει αυτή η δυνατότητα.»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ