Σοκ στον ελληνικό αθλητισμό: Κλινικά νεκρός ο Κιλιγκαρίδης - iefimerida.gr

Σοκ στον ελληνικό αθλητισμό: Κλινικά νεκρός ο Κιλιγκαρίδης

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Καμία ελπίδα δεν αφήνει η είδηση που έρχεται από την Πολωνία και αναφέρει πως τα κύτταρα του εγκεφάλου του Ανδρέα Κιλιγκαρίδη έχουν νεκρώσει.

Στις 14:00 ώρα Ελλάδος θα πραγματοποιηθεί ιατρικό συμβούλιο προκειμένου να αποφασιστεί η ανακοίνωση που εκδοθεί μετά από την τραγική εξέλιξη ενώ αναμένεται να εκδοθεί μέσα στις επόμενες ώρες το ιατρικό ανακοινωθέν.

Οπως αναφέρει το contra.gr, πλέον οι συγγενείς του Ανδρέα έχουν να αντιμετωπίσουν ένα πολύ μεγάλο πρόβλημα που προκύπτει βάσει νομοθεσίας στην Πολωνία, καθώς όποιος άνθρωπος θεωρείται κλινικά νεκρός, αποσυνδέεται από τα μηχανήματα και καταλήγει. Η οικογένειά του θέλοντας να εξαντλήσει κάθε πιθανότητα, αναζητά τρόπους να μεταφερθεί ο αθλητής του κανόε καγιάκ στη χώρα μας ή σε κάποια άλλη χώρα.

Υπενθυμίζεται πως ο Ανδρέας Κιλιγκαρίδης είχε πέσει σε κώμα πριν από μία εβδομάδα, όταν βρέθηκε λιπόθυμος στο δωμάτιο του ξενοδοχείου που διέμενε, στην πόλη Μπίντγκος, από τον Πολωνό προπονητή του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ