Μέριλιν Μονρόε: «Οι αδελφοί Κένεντι με πασάρουν ο ένας στον άλλο λες και είμαι κομμάτι κρέας» - iefimerida.gr

Μέριλιν Μονρόε: «Οι αδελφοί Κένεντι με πασάρουν ο ένας στον άλλο λες και είμαι κομμάτι κρέας»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα έγγραφα του πιο διαβόητου ιδιωτικού ντετέκτιβ του Λος Αντζελες (η ζωή του οποίου γίνεται μυθιστόρημα και τηλεοπτική σειρά από τον Τζέιμς Ελροϊ) έρχονται να ρίξουν φως στις συνθήκες θανάτου της Μονρόε.

«Ακουσα τη Μέριλιν Μονρόε να πεθαίνει». Αυτό κατέγραψε στις σημειώσεις του ο Φρεντ Οτας, ο διαβόητος ιδιωτικός ντετέκτιβ που είχε επί χρόνια τοποθετημένους κοριούς στο σπίτι της σταρ στο Λος Αντζελες. Και ο οποίος και στο παρελθόν είχε υποστηρίξει πως είχε ακούσει διαλόγους της Μονρόε και του JFK στο κρεβάτι.

Οι συγκεκριμένες σημειώσεις βρίσκονταν κρυμμένες σε μια αποθήκη από το 1992, οπότε και πέθανε, και τις ανακάλυψε μόλις η κόρη του η οποία αποφάσισε να τις δημοσιοποιήσει.

Τα έγγραφα που ήρθαν στο φως τώρα περιέχουν, σύμφωνα με το περιοδικό Hollywood Reporter, λεπτομερείς απομαγνητοφωνήσεις από τις συσκευές παρακολούθησης από το σπίτι της ηθοποιού. Εκεί που, τη νύχτα της 5 Αυγούστου του 1962, κατέγραψαν έναν έντονο καυγά ανάμεσα στους Κένεντι και τη Μονρόε, στην οποία η Μέριλιν έλεγε στα αδέλφια «Με κάνετε να αισθάνομαι σαν ένα κομμάτι κρέας».

Προσθέτοντας πως «εκείνη ούρλιαζε και προσπαθούσαν να την κάνουν να ησυχάσει. Είναι στο υπνοδωμάτιο και ο Μπόμπι παίρνει ένα μαξιλάρι και το πιέζει στο πρόσωπό της προκειμένου να μην ακούσουν οι γείτονες. Τελικά ησυχάζει και τότε εκείνος προσπαθεί να φύγει γρήγορα από εκεί».

Αξιο επισήμανσης είναι ότι ο Οτας αποτέλεσε την έμπνευση για τον ιδιωτικό ντετέκτιβ που υποδύθηκε ο Τζακ Νίκολσον στο Chinatown.

Μέριλιν Μονρόε: «Οι αδελφοί Κένεντι με πασάρουν ο ένας στον άλλο λες και είμαι κομμάτι κρέας» | iefimerida.gr 0

Καθώς επίσης ότι ο λόγος που η κόρη του αποφάσισε να ψάξει το αρχείο του πατέρα της, μετά από όλα αυτά τα χρόνια, είναι επειδή εξοργίστηκε με τον αρνητικό τρόπο που τον απεικόνισε ο Ελροϊ στο μυθιστόρημα για αυτόν που έχει εκδώσει διαδικτυακά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ