Η όμορφη μπαλαρίνα σύντροφος του 29χρονου μυστικού πράκτορα που «κάρφωσε» τις παρακολουθήσεις των ΗΠΑ: Εγώ περίμενα γάμο και αυτός με άφησε ναυαγό στη θάλασσα [εικόνες] - iefimerida.gr

Η όμορφη μπαλαρίνα σύντροφος του 29χρονου μυστικού πράκτορα που «κάρφωσε» τις παρακολουθήσεις των ΗΠΑ: Εγώ περίμενα γάμο και αυτός με άφησε ναυαγό στη θάλασσα [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το ρομαντικό ταξίδι στη Χαβάη αντί να καταλήξει σε γάμο για τον πρώην μυστικό πράκτορα της CIA Εντουαρντ Σνόουντεν και την Λίνσεϊ Μάιλς μετατράπηκε σε ένα απίστευτο ανθρωποκυνηγητό βγαλμένο από αστυνομική ταινία του Χόλιγουντ. Μετά το σάλο που προκάλεσε η απόφαση του 29χρονου νεαρού να αποκαλύψει πως η κυβέρνηση των ΗΠΑ έκανε παρακολουθήσεις μέσω Facebook, Apple και άλλων εταιρειών ήρθαν στο φως της δημοσιότητας πληροφορίες και για την σύντροφο του.

Η βρετανική εφημερίδα Daily Mail έχει ένα πλούσιο ρεπορτάζ με πληροφορίες και φωτογραφίες της ίδιας, αλλά και του ζευγαριού. Μάλιστα αναφέρει πως η νεαρή κοπέλα έπεσε από τα σύννεφα μετά τις αποκαλύψεις του αγαπημένου της, αφού εκείνη περίμενε να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας μαζί του και όχι να τον κυνηγούν οι μυστικές υπηρεσίες.

Η Λίνσεϊ Μάιλς αποκάλυψε το βράδυ της Δευτέρας μέσα από το προσωπικό της μπλογκ πως βρέθηκε από τον παράδεισο στην κόλαση, αφού αρχικά έγραφε «Είμαι πολύ χαρούμενη που θα γνωρίσω τους γονείς του Έντουαρντ. Ανυπομονώ να έρθει ο Απρίλης και να μετακομίσουμε σε ένα σπίτι οι δύο μας, ούτως η άλλως το καλύτερο μέρος μιας μετακόμισης είναι το πακετάρισμα» και μόλις η κατάσταση ήρθε πάνω κάτω έγραψε «Νιώθω ότι έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου. Με άφησες αγνοουμένη στη θάλασσα χωρίς πυξίδα».

Η 28χρονη μπαλαρίνα στο επάγγελμα φοίτησε στη σχολή «Maryland Institute College of Art» μετείχε επίσης και στην ομάδα «Waikiki Acrobatic Troupe» που εξειδικεύεται στη παρουσίαση δύσκολων ακροβατικών.

Η άτυχη Μάιλς δεν είχε ιδέα για τη δουλειά που έκανε ο Σνόουντεν, αφού όπως αποκάλυψε ο ίδιος «Δεν ήταν κάτι πρωτόγνωρο για τη Λίνσεϊ να με δει να φτιάχνω τη βαλίτσα μου χωρίς να της πω πού πάω. Ήξερε πού εργαζόμουν, απλά δεν γνώριζε ότι θα έκανα αυτή την αποκάλυψη».

Φωτογραφίες: Daily Mail

http://www.iefimerida.gr/sites/default/files/praktoras-4.jpg

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ