Οχιά δάγκωσε πρώην υποψήφια βουλευτή της ΝΔ - iefimerida.gr

Οχιά δάγκωσε πρώην υποψήφια βουλευτή της ΝΔ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Θύμα επίθεσης από... ένα φίδι έπεσε το Σάββατο στη Λάρισα η πρώην υποψήφια βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και στέλεχος της Δημοκρατικής Συμμαχίας Θέκλα Παρασκευούδη, την οποία δάγκωσε μια οχιά στο μπράτσο στον κήπο ενός φιλικού της σπιτιού.

Οπως αναφέρει το thessalianews, η κ. Παρασκευούδη βρίσκονταν στον κήπο ενός φιλικού της σπιτιού στον Αγιόκαμπο Λάρισας, όταν μια οχιά πετάχτηκε από τις φυλλωσιές ενός θάμνου δίπλα από την καρέκλα που καθόταν και την δάγκωσε στο μπράτσο.

Η κ. Παρασκευούδη, διακομίστηκε αμέσως στο Κέντρο Υγείας της περιοχής, όπου της χορηγήθηκε αντιοφικός ορός ενώ συνεχίζει να λαμβάνει φαρμακευτική αγωγή. Από τα σημάδια του τσιμπήματος, που είναι δύο μικρές οπές περικλειόμενες από ελαφρύ μελάνιασμα, εικάζεται ότι πρόκειται για δάγκωμα οχιάς!

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ