Απόρρητο e-mail της Τρόικα στο υπουργείο Υγείας: Μειώστε το ποσοστό κέρδους των φαρμακοποιών στο 15% - iefimerida.gr

Απόρρητο e-mail της Τρόικα στο υπουργείο Υγείας: Μειώστε το ποσοστό κέρδους των φαρμακοποιών στο 15%

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε ξεσκόνισμα των οικονομικών του Εθνικού Συστήματος Υγείας θα προχωρήσει την Τετάρτη το τεχνικό κλιμάκιο της Τρόικα και σύμφωνα με απόρρητο e-mail που έστειλε στο υπουργείο Υγείας, ζητάει τη μείωση του ποσοστού κέρδους των φαρμακοποιών στο 15%. Στο πλάνο οι συγχωνεύσεις τμημάτων και η μείωση στις δαπάνες.Σύμφωνα με την εφημερίδα «Εθνος», οι δανειστές ζητούν επιτακτικά μειώσεις δαπανών, συγχωνεύσεις τμημάτων, αξιολόγηση προσωπικού, ενώ παράλληλα έχουν τεθεί στο πλάνο η εφαρμογή ηλεκτρονικής συνταγογράφησης, η αξιολόγηση προσωπικού και η αύξηση της κινητικότητας στο ΕΣΥ.

Τα τεχνικό κλιμάκιο της Τρόικα, θα «ξεσκονίσει» την Τετάρτη τα οικονομικά των νοσοκομείων και του ΕΟΠΥΥ, ενώ σύμφωνα με απόρρητο e-mail προς το υπουργείο Υγείας που επικαλείται το δημοσίευμα, η Τρόικα θέλει την μείωση του ποσοστού κέρδους των φαρμακοποιών στο 15% και την αξιολόγηση του καθεστώτος υπερωριών και εφημεριών και την αποζημίωσή τους.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ