O Dior κατέλαβε το παλάτι των Βερσαλιών -Μας ξεναγεί, έστω κι αν δεν αγοράσουμε τα ρούχα [εικόνες+βίντεο] - iefimerida.gr

O Dior κατέλαβε το παλάτι των Βερσαλιών -Μας ξεναγεί, έστω κι αν δεν αγοράσουμε τα ρούχα [εικόνες+βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο γαλλικός οίκος Dior ανακηρύχθηκε νικητής με το φαντασμαγορικό «Secret Garden», στο οποίο τα μοντέλα ανεδείκνυαν τα μοναδικά κομμάτια με φόντο το μαγικό παλάτι των Βερσαλλιών και με μουσική επένδυση το τραγούδι «Enjoy the silence» των Depeche Mode.

Ο «Μυστικός Κήπος» δημιούργησε μεγάλη αίσθηση στους περίπου 23 εκατ. ανθρώπους που τον επισκέφθηκαν μέσω You Tube. Ενα χρόνο μετά, ο Dior επιστρέφει στις Βερσαλλίες, παρουσιάζοντας το «Secret Garden 2». Σκηνοθετημένο και πάλι από το διάσημο φωτογραφικό δίδυμο Inez van Lamsweerde και Vinoodh Matadin, το φιλμ είναι αυτή τη φορά γυρισμένο όχι μόνο στο παλάτι, αλλά και στους κήπους, καθώς και στο κοντινό δάσος.

«Το παλάτι και το πάρκο του συνδέονται με καλά κρυμένα μυστικά» αναφέρει ο οίκος στην περιγραφή του βίντεο. «Η καρδιά της βασιλικής γης καλύπτει έναν μαγικό κόσμο ποίησης και χρώματος. Στα βάθη του μυστήριου δάσους της ένας μαγικός κήπος ανθίζει μακριά από τα βλέμματα, κατοικημένος από γυναίκες-λουλούδια».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ