Σοκ στο Αφγανιστάν: Οι Ταλιμπάν αποκεφάλισαν δύο ανήλικα αγόρια γιατί τα θεώρησαν κατασκόπους - iefimerida.gr

Σοκ στο Αφγανιστάν: Οι Ταλιμπάν αποκεφάλισαν δύο ανήλικα αγόρια γιατί τα θεώρησαν κατασκόπους

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε ένα απίστευτης αγριότητας έγκλημα προχώρησαν οι Ταλιμπάν, καθώς οι αρχές του Αφγανιστάν τους κατηγορούν ότι αποκεφάλισαν δύο ανήλικα αγόρια ηλικίας 10 και 16 ετών, επειδή τα θεώρησαν κατασκόπους.

Οπως αναφέρει ο εκπρόσωπος της αστυνομίας του Αφγανιστάν, τα δύο ανήλικα αγόρια ζούσαν στην επαρχία Κανταχάρ στο νότιο τμήμα της χώρας, όπου ζούσαν μαζεύοντας υπολείμματα τροφών από το αστυνομικό τμήμα και άλλα σκουπίδια που πετούσαν οι αστυνομικοί.

«Τα παιδιά συνήθιζαν να έρχονται έως το οδόφραγμα του ελέγχου για να μαζέψουν τροφή και άλλα αντικείμενα που πετούσαν οι αστυνομικοί. Οι Ταλιμπάν θεώρησαν πως ήσαν κατάσκοποι, τα έπιασαν και τα αποκεφάλισαν», πρόσθεσε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας.

Την πληροφορία επιβεβαίωσε ο εκπρόσωπος της επαρχίας, όμως οι Ταλιμπάν διαβεβαίωσαν πως δεν έχουν την παραμικρή ανάμειξη στην εκτέλεση των δύο παιδιών, επιχειρηματολογώντας πως με αυτόν τον τρόπο η κυβέρνηση επιχειρεί να στρέψει αλλού την προσοχή της κοινής γνώμης και όχι στις επιθέσεις που πραγματοποίησαν σήμερα το πρωΐ, αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ