Η πρώτη εμφάνιση της Αντας Λιβιτσάνου μετά την επέμβαση- Τι λέει για την περιπέτειά της - iefimerida.gr

Η πρώτη εμφάνιση της Αντας Λιβιτσάνου μετά την επέμβαση- Τι λέει για την περιπέτειά της

Η πρώτη εμφάνιση της Αντας Λιβιτσάνου μετά την επέμβαση- Τι λέει για την περιπέτ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Βρέθηκε αντιμέτωπη με τον χειρότερο ίσως φόβο του ανθρώπου, αλλά από αυτή τη μάχη της με τον καρκίνο η Αντα Λιβιτσάνου βγήκε πιο δυνατή. Στην πρώτη της εμφάνιση έπειτα από την περιπέτεια με την υγεία της η ηθοποιός ήταν χαμογελαστή, αισιόδοξη, ενώ είχε ένα θετικό μήνυμα για τον κόσμο που μπορεί να αντιμετωπίσει κάτι ανάλογο.

Το μόνο που θυμίζει πλέον αυτό που πέρασε είναι το σημάδι στο λαιμό της από την επέμβαση για την αφαίρεση κακοήθη όζου από το θυρεοειδή. «Το σημάδι θεωρώ ότι είναι ένδειξη έντονης και μάχιμης ζωής. Αυτό πιστεύω», είπε μιλώντας στο Star η ηθοποιός που δημοσιοποίησε η ίδια το πρόβλημα που αντιμετώπιζε.

«Αυτά τα πράγματα πρέπει να λέγονται και να έχουμε απόλυτη γνώση όλοι. Πρέπει ο ένας άνθρωπος να προσέχει τον άλλον. Δική μου διάθεση ήταν να προσέχουμε όλοι, γιατί κι εγώ τελείως τυχαία το ανακάλυψα και ήθελα να το ανακαλύψουν και να το προλάβουν κι άλλοι!», εξήγησε, ενώ πρόσθεσε πως καθημερινά βελτιώνεται η κατάστασή της, αν και πρέπει να ξεκουράζεται αρκετά.

Η πρώτη εμφάνιση της Αντας Λιβιτσάνου μετά την επέμβαση- Τι λέει για την περιπέτειά της | iefimerida.gr 0

Δεν κρύβει βέβαια πως υπήρξε στιγμή που φοβήθηκε αρκετά, πριν από την επέμβαση. «Ετρεμε το φυλλοκάρδι μου πριν μπω. Μετά μια χαρά! Ημουν σε πολύ καλά χέρια», θυμάται και στέλνει το μήνυμά της προς τον κόσμο.

«Να τονίσω ότι είναι ιάσιμο να μη φοβάται ο κόσμος. Δεν είναι κάτι τρομερό! Να μην φοβάστε καθόλου για ο,τι είναι αντιμετωπίσιμο. Αλλά και αντιμετωπίσιμο να μην είναι, πάλι να μην φοβάστε, γιατί η επιστήμη είναι πολύ εξελιγμένη και όταν έχεις ανθρώπους που σε αγαπάνε και έχεις καλή ψυχολογία που είναι σημαντική, περνάνε όλα!».

Μάλιστα την Κυριακή είναι έτοιμη να επιστρέψει στο «Your face sounds familiar», ενώ παραδέχθηκε πως η συμμετοχή της στο τηλεοπτικό σόου την βοήθησε να μην σκέφτεται το πρόβλημά της όταν το ανακάλυψε.

Η πρώτη εμφάνιση της Αντας Λιβιτσάνου μετά την επέμβαση- Τι λέει για την περιπέτειά της | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ