Πόλεμος ανακοινώσεων ανάμεσα σε Παναγιώτη, Γιώργο Αγγελόπουλο και Δημήτρη Γιαννακόπουλο - iefimerida.gr

Πόλεμος ανακοινώσεων ανάμεσα σε Παναγιώτη, Γιώργο Αγγελόπουλο και Δημήτρη Γιαννακόπουλο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ολομέτωπη επίθεση κατά του Δημήτρη Γιαννακόπουλου για τη στάση του κατά τη διάρκεια του χθεσινού αγώνα μπάσκετ Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός εξαπέλυσαν οι μεγαλομέτοχοι της «ερυθρόλευκης» ΚΑΕ, Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των αδερφών Αγγελόπουλων:

«Ο ιδιοκτήτης και πρόεδρος της Κ.Α.Ε. Παναθηναϊκός:

1) Τον Φεβρουάριο 2013 μετά το τέλος του αγώνα Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός στο ΣΕΦ επιτέθηκε στους διαιτητές στα αποδυτήριά τους λέγοντας χαρακτηριστικά ότι είναι «ο εφευρέτης της αλητείας» και απειλώντας τους ότι «θα τον βρουν μπροστά τους»

2) Λίγες μέρες αργότερα, στον τελικό κυπέλλου αποκάλεσε τον Ολυμπιακό από τηλεοράσεως «σύλλογο της βρωμιάς».

3) Μέσα επικοινωνίας ιδιοκτησίας του συνεχίζουν να λειτουργούν ως μέσα εκτόνωσης της μανίας του και εκφοβισμού.

4) Στο χθεσινό δεύτερο τελικό εισέβαλε πάλι στα αποδυτήρια των διαιτητών (στο ημίχρονο!!!) με πρόθεση να τους τρομοκρατήσει και τους επιτέθηκε λέγοντας «Φούφη γ......, π...... γιε θα σε γ....., δεν θα φύγεις από εδώ». Μάλιστα φαίνεται ότι αυτή τη φορά τα σκάγια πήραν και τον κομισάριο του αγώνα.

Οι συμπεριφορές του εν λόγω κυρίου παραμένουν χωρίς συνέπειες. Αναρωτιόμαστε από πού αντλεί αυτή την ιδιότυπη ασυλία.

Επιτέλους, μαζέψτε τον!

Παναγιώτης Αγγελόπουλος Γιώργος Αγγελόπουλος»

Παναθηναϊκός: Παραπληροφορούν και συκοφαντούν

Ο επίσημος Παναθηναϊκός δεν έχασε πολλή ώρα πριν απαντήσει με ανακοίνωση στην ανακοίνωση των αδερφών Αγγελόπουλων. Αναλυτικά η ανακοίνωση της «πράσινης» ΚΑΕ

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός παρακολουθεί με ιδιαίτερη ανησυχία και καταγγέλλει τη συνήθη τακτική των ιδιοκτητών της ΚΑΕ Ολυμπιακός να διαστρεβλώνουν την αλήθεια, με σκοπό να δυναμιτίσουν το κλίμα ενόψει του αγώνα της Τετάρτης. Αυτό το κάνουν συνεχώς με τη μέθοδο της παραπληροφόρησης και των συκοφαντιών, με εμφανή σκοπό να μειώσουν τις άξιες νίκες του Παναθηναϊκού στη σειρά των τελικών και να καλύψουν έτσι τις αγωνιστικές αδυναμίες της ομάδας τους. Στο παρκέ δεν κοροϊδεύεις κανέναν, αλλά προφανώς το αγνοούν.

Επίσης, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός δεν πρόκειται να υποχωρήσει στη δεδομένη επιθυμία τους για αποχώρηση όλων των ισχυρών προέδρων του Παναθηναϊκού, με σκοπό να παίζουν μόνοι τους.

Τέλος, δεν μπορούμε παρά να χαιρετίσουμε με ενθουσιασμό την επανεμφάνιση των ιδιοκτητών της ΚΑΕ Ολυμπιακός στο προσκήνιο, μετά τη σιωπή τους σε σοβαρά θέματα των τελευταίων ημερών, για τα οποία εμείς μιλήσαμε πρώτοι και κινητοποιήθηκε το ίδιο το ελληνικό κράτος».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ