«Ακουσα την Μέριλιν Μονρόε να πεθαίνει»- Νέα στοιχεία για το θάνατό της

Εχουν περάσει 51 χρόνια από τη στιγμή που η διασημότερη ξανθιά του κινηματογράφου «έφυγε». Αλλά ακόμη υπάρχουν αναπάντητα ερωτήματα για το θάνατο της Μέριλιν Μονρόε. Σε αυτά έρχονται να δώσουν απαντήσεις νέα στοιχεία που προέκυψαν για την τελευταία νύχτα της, αλλά και για τη σχέση της με τον πρόεδρο των ΗΠΑ Τζον Κένεντι και τον μικρότερο αδερφό του Μπομπ.

Τα στοιχεία προκύπτουν από έγγραφα ενός από τους πιο διαβόητους ντετέκτιβ του Χόλιγουντ, τον Φρεντ Οτας, τα οποία ανακάλυψε η κόρη του σε μία αποθήκη. Σύμφωνα με τον Οτας, ο οποίος πέθανε το 1992, η Μονρόε είχε σχέση και με τα δύο αδέρφια και παραπονούνταν πως «την στέλνουν ο ένας στον άλλον σαν ένα κομμάτι κρέας».

Μάλιστα ο Οτας, που είχε τοποθετήσει κοριούς στο σπίτι της στο Λος Αντζελες πριν πολλά χρόνια υποστήριξε πως είχε ακούσει διαλόγους της Μονρόε και του JFK στο κρεβάτι. Τα έγγραφα που ήρθαν στο φως τώρα όμως, σύμφωνα με το περιοδικό Hollywood Reporter περιέχουν λεπτομερείς απομαγνητοφωνήσεις από τις συσκευές παρακολούθησης από το σπίτι της ηθοποιού. Και σύμφωνα με τις σημειώσεις του, ο Οτας υποστήριζε ότι «άκουσα την Μέριλιν Μονρόε να πεθαίνει».

Οπως αναφέρει λοιπόν, κατέγραψε στις 5 Αυγούστου του 1962 έναν έντονο καυγά ανάμεσα στους Κένεντι και την Μονρόε, στην οποία τους διαμαρτύρονταν ότι την έκαναν να αισθάνεται σαν ένα κομμάτι κρέας.

«Εκείνη ούρλιαζε και προσπαθούσαν να την κάνουν να ησυχάσει. Είναι στο υπνοδωμάτιο και ο Μπόμπι παίρνει ένα μαξιλάρι και το πιέζει στο πρόσωπό της προκειμένου να μην ακούσουν οι γείτονες. Τελικά ησυχάζει και τότε εκείνος προσπαθεί να φύγει γρήγορα από εκεί», αναφέρουν οι σημειώσεις του Οτας. Ο ίδιος ανακάλυψε αργότερα πως εκείνο το βράδυ η ηθοποιός είχε αφήσει την τελευταία της πνοή.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ