Επιδεινώνεται η κατάσταση της υγείας του Ανδρέα Κιλιγκαρίδη - iefimerida.gr

Επιδεινώνεται η κατάσταση της υγείας του Ανδρέα Κιλιγκαρίδη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα κρίσιμα πρώτα 24ωρα πέρασαν δίχως να σημειωθεί κάποια θετική εξέλιξη και φαίνεται πως η κατάσταση της υγείας του παγκόσμιου πρωταθλητή Ανδρέα Κιλιγκαρίδη επιδεινώνεται.

Ο Ελληνας αθλητής της κωπηλασίας παραμένει εδώ και μια εβδομάδα σε κώμα, αφού η οξεία λευχαιμία που διαγνώστηκε στον οργανισμό του έχει επηρεάσει αρνητικά την αιματολογική του κατάσταση και καταβάλλει τον οργανισμό του.

Το αίμα του Κιλιγκαρίδη, ο οποίος νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της Πολωνίας, έχει αλλοιωθεί από τον ιό που σύμφωνα με τις πληροφορίες έχει προκαλέσει αιματώματα στον εγκέφαλο του αθλητή. ΤΟ υγρό στο κεφάλι του Ελληνα αθλητή δεν απορροφήθηκε από τον οργανισμό, αλλά ούτε οι γιατροί επεδίωξαν να το αφαιρέσουν φοβούμενοι κάποια μοιραία επιπλοκή. Για τον ίδιο λόγο έχει απορριφθεί και το ενδεχόμενο εγχείρησης. Ετσι, πλέον οι θεράποντες ιατροί εκφράζουν την ανησυχία τους για πιθανή ζημιά στον εγκέφαλο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ