Γερμανική Αριστερά: Οι περικοπές μισθών που ζήτησε η Μέρκελ στην Ελλάδα κατέστρεψαν τη χώρα - iefimerida.gr

Γερμανική Αριστερά: Οι περικοπές μισθών που ζήτησε η Μέρκελ στην Ελλάδα κατέστρεψαν τη χώρα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σκληρή κριτική στην Ανγκέλα Μέρκελ έκανε ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος της Γερμανικής Αριστεράς Die Linke, Γκρέγκορ Γκίζι, ο οποίος κατηγόρησε την Γερμανίδα καγκελάριο ότι οι περικοπές μισθών και συντάξεων στην Ελλάδα, την ώθησαν σε σοβαρά κοινωνικά προβλήματα, καθιστώντας αδύνατη την επιστροφή των δανείων στο κοντινό μέλλον.

Ο Γκρέγκορ Γκίζι, τόνισε σύμφωνα με την Deutsche Welle πως «Οι επιβληθείσες κυρίως από τη γερμανική κυβέρνηση περικοπές μισθών και συντάξεων και ιδιωτικοποιήσεων, δεν ώθησαν μόνο την Ελλάδα σε βαθιά ύφεση και κοινωνικά προβλήματα, αλλά κατέστησαν αδύνατη και την επιστροφή των δανείων στο εγγύς μέλλον», ενώ παράλληλα θεωρεί πως είναι αναγκαίο πλέον ένα νέο «κούρεμα» του ελληνικού χρέους, το οποίο θα κοστίσει στη Γερμανία πολλά δισ. ευρώ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ