Κίνδυνος για διετή αποκλεισμό για το Δημήτρη Γιαννακόπουλο - iefimerida.gr

Κίνδυνος για διετή αποκλεισμό για το Δημήτρη Γιαννακόπουλο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το φύλλο αγώνα που συνέταξαν οι διαιτητές μετά το τέλος του δεύτερου αγώνα του Παναθηναικού με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ «καίει» τον ισχυρό άνδρας της ΚΑΕ, Δημήτρη Γιαννακόπουλο, ο οποίος κινδυνεύει να τιμωρηθεί με αποκλεισμό μέχρι και δύο ετών καθώς είναι υπότροπος.

Η αναφορά των διαιτητών Παναγιώτη Αναστόπουλου, Αναστάσιου Πηλοϊδη και Ιωάννη Φούφη είναι σαφής: «Στο ημίχρονο μπήκαμε στα αποδυτήρια κι έξω από τα αποδυτήρια ήρθε ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Γιαννακόπουλος με τρεις οπαδούς του Παναθηναϊκού και μας εξύβριζε. Φούφη γ..., θα σε γ..., δεν θα φύγεις από εδώ»

Σύμφωνα με τον κανονισμό, κάποιος που είναι υπότροπος, κινδυνεύει με αποκλεισμό 2 ετών και πρόστιμο στην ΚΑΕ 44χλ. Ευρώ.

Επίσης ερωτηματικό υπάρχει για το τι θα ισχύσει με τους «τρεις οπαδούς» που αναφέρονται στο φύλλο αγώνα, αφού η αναφορά τους μπορεί να φέρει και τιμωρία της έδρας των Πρασίνων.

Οι τρεις διαιτητές έκαναν λόγο στο φύλλο αγώνα για «χρήση τεσσάρων καπνογόνων, δύο διακοπές για παρατήρηση λόγω της σειρήνας που ακουγόταν από τα μεγάφωνα σε συγκεκριμένες στιγμές, ρίψη πλαστικών ποτηριών με κόκα κόλα και νερό που αναχαιτίστηκαν από το δίχτυ και ρίψη κροτίδων προς το τέλος του 4ου δεκαλέπτου».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ