Το νέο πρότζεκτ της πρωταγωνίστριας του Twilight - iefimerida.gr

Το νέο πρότζεκτ της πρωταγωνίστριας του Twilight

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κλεισμένη στο σπίτι της είναι αυτόν τον καιρό η νεαρή πρωταγωνίστρια των ταινιών «Twilight». Αφού έδωσε το παρόν σε αρκετές εκδηλώσεις και απονομές βραβείων, άλλοτε μόνη της και άλλοτε με τον αγαπημένο της Ρόμπερτ Πάτινσον -επίσης πρωταγωνιστή των πολύ επιτυχημένων ταινιών «Twilight»- αποφάσισε να το ρίξει στην εργασία και μάλιστα από το σπίτι.

Τα μοναδικά της διαλείμματα είναι οι σύντομες επισκέψεις στο Τορόντο για να επισκεφθεί τον αγαπημένο της Ρόμπερτ, ο οποίος βρίσκεται εκεί για τα γυρίσματα του Cosmopolis.

«Η Κρίστεν βγαίνει ελάχιστα έξω αυτό το διάστημα καθώς ετοιμάζει μαζί με την μητέρα της την ταινία K-11» ανέφερε άνθρωπος του στενού φιλικού της περιβάλλοντος στην ιστοσελίδα HollywoodLife. «Νομίζω ότι πρόκειται να είναι η παραγωγός και η σεναριογράφος του εν λόγω φιλμ» συμπλήρωσε.

Όπως είχε αναφέρει η HollywoodLife σε παλιότερο δημοσίευμα το συγκεκριμένο πρότζεκτ συζητείται από το 2008, αλλά λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων της 21 ετών σταρ είχε μείνει στο περιθώριο.

Την σκηνοθεσία έχει αναλάβει η μητέρα της Κρίστεν, Τζουλς Μαν-Στιούαρτ και τα γυρίσματα έχουν προγραμματιστεί να ξεκινήσουν τον επόμενο μήνα.

Όσο για το στόρι της ταινίας αφορά σε ένα τρόφιμο της μονάδα Κ-11 των αντρικών φυλακών του Λος Άντζελες, πρώην μεγιστάνα της μουσικής στο Χόλιγουντ. Η συγκεκριμένη μονάδα φιλοξενεί γκέι και τρανσέξουαλ, οι οποίοι θα ήταν αδύνατο να επιβιώσουν στις κανονικές φυλακές.

Η Κρίστεν Στιούαρτ φημολογείται ότι θα ενσαρκώσει ένα 19χρονο κορίτσι -στην πραγματικότητα αγόρι- που καταλήγει στις φυλακές έπειτα από την δολοφονία του βιαστή της και η οποία θα συνδεθεί φιλικά με τον μεγιστάνα.

Πρόκειται για μια σκοτεινή ταινία, με βία, βιασμούς και αρκετές σκηνές σεξ.

Πηγή: tovima.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ