Κραυγή απόγνωσης από το Καστελόριζο: Δεν έχουμε ούτε γιατρό- Στο τέλος θα φύγουμε και εμείς - iefimerida.gr

Κραυγή απόγνωσης από το Καστελόριζο: Δεν έχουμε ούτε γιατρό- Στο τέλος θα φύγουμε και εμείς

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι κάτοικοι στο ακριτικό Καστελόριζο ζητούν για ακόμη μία φορά τη βοήθεια του κράτους, αφού ζουν χωρίς να έχουν μόνιμο γενικό γιατρό ή παθολόγο ούτε καν φαρμακείο, ενώ πλέον έχουν φτάσει σε σημείο να προειδοποιούν πως στο τέλος θα αποχωρήσουν από το νησί.

Οι τριακόσιοι περίπου κάτοικοι του Καστελόριζου, τονίζουν πως δεν υπάρχει κανένας μόνιμος γιατρός στο νησί, με αποτέλεσμα να υπάρχει σοβαρός κίνδυνος σε περίπτωση προβλημάτων υγείας, αναφέρει ο Ελέυθερος Τύπος, ο οποίος σε δημοσίευμα τους τονίζει πως οι κάτοικοι του νησιού δεν δέχονται τις ιατρικές υπηρεσίες εκ Τουρκίας που μπορούν να παρέχουν με πλωτό νοσοκομείο οι γείτονες.

Μάλιστα, ο αντιδήμαρχος του νησιού Γιώργος Αχλαδιώτης τονίζει πως η διοίκηση του νησιού προσφέρει «σε όποιον γιατρό έρθει να μείνει μόνιμα στο νησί δωρεάν κατάλυμα κι ένα γεύμα ημερησίως αλλά κανείς δεν βρίσκεται... Το Καστελόριζο έχει φτάσει στα όριά του. Στο τέλος θα το εκκενώσουμε και θα μείνουν μόνο οι Ένοπλες Δυνάμεις».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ