Η Ολγα αρέσει - Είναι πρώτη σε δημοσκόπηση για την αξιολόγηση του υπουργικού συμβουλίου - Τελευταίος ο Βρούτσης - iefimerida.gr

Η Ολγα αρέσει - Είναι πρώτη σε δημοσκόπηση για την αξιολόγηση του υπουργικού συμβουλίου - Τελευταίος ο Βρούτσης

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Ολγα Κεφαλογιάννη είναι το μοναδικό κυβερνητικό στέλεχος που απολαμβάνει αξιοσημείωτης απήχησης, βάσει δημοσκόπησης της MRB για την αξιολόγηση του υπουργικού συμβουλίου.

Η υπουργός Τουρισμού είναι η μοναδική εκ των μελών του υπουργικού συμβουλίου που συγκεντρώνει περισσότερες θετικές απ' ό,τι αρνητικές κρίσεις (45,5% έναντι 35,9%) , σύμφωνα με την δημοσκόπηση της MRB για την RealNews. Ακολουθεί ο υπουργός Εξωτερικών Δημήτρης Αβραμόπουλος με επίσης υψηλά ποσοστά και ο υπουργός Δημόσιας Τάξης Νίκος Δένδιας.

Εντύπωση προκαλεί το ότι τόσο ο Γιάννης Στουρνάρας, όσο και ο Χρήστος Σταϊκούρας «περνούν» τη βάση, καθώς είναι πάνω από τον μέσο όρο των θετικών κρίσεων της κυβέρνησης. Να τονιστεί, πάντως, ότι ο Γιάννης Στουρνάρας έχει ένα 75% αρνητικών κρίσεων.

Αντιθέτως, η ηγεσία του υπουργείου Υγείας (Ανδρέας Λυκουρέντζος και Μάριος Σαλμάς) μένει... μετεξεταστέα, όπως και ο υπουργός Εργασίας Γιάννης Βρούτσης, ο οποίος έρχεται πρώτος σε αρνητικές κρίσεις με ποσοστό 76,6%.

Με καθαρή διαφορά δε, οι πολίτες απαντούν για το ποιο κυβερνητικό σχήμα μπορεί να αντιμετωπίσει τα προβλήματα της χώρας. Το 38,5% εκτιμά ότι αυτό θα το πετύχει μια κυβέρνηση συνεργασίας με πρωθυπουργό τον Αντώνη Σαμαρά, έναντι 27,7% που δίνουν «ψήφο εμπιστοσύνης» σε κυβέρνηση συνεργασίας με τον Αλέξη Τσίπρα.
Οσον αφορά στον Αλέξη Τσίπρα, οι χειρισμοί του ως αρχηγού της αντιπολίτευσης κρίνονται αρνητικά από το 67,6% των πολιτών, έναντι 29,1% που πιστεύει ότι οι κινήσεις του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ ήταν θετικές.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ