Αν υπάρχουν παρακρατικοί στην αστυνομία, πρέπει να εξαρθρωθούν - iefimerida.gr

Αν υπάρχουν παρακρατικοί στην αστυνομία, πρέπει να εξαρθρωθούν

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ερωτηματικά άφησε ο υπουργός Ανάπτυξης Κώστας Σκανδαλίδης με σημερινές δηλώσεις όπου δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο συνεργασίας παρακρατικών με τις δυνάμεις των ΜΑΤ.

Μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ ο κ. Σκανδαλίδης είπε: «Η χθεσινή ημέρα έβγαλε στην επιφάνεια ένα παλαιό πρόβλημα. Το ερώτημα είναι αν η αστυνομία έχει ένα δίκτυο ανθρώπων που χρησιμοποιεί σε διαδηλώσεις. Μετά το βίντεο πρέπει να φτάσει το μαχαίρι στο κόκαλο. Αν υπάρχει αυτός ο μηχανισμός, πρέπει να εξαρθρωθεί».

Πάντως σημείωσε ότι υπάρχουν τρία κρίσιμα σημεία, που δυσκολεύουν κάθε αστυνομικό εγχείρημα: από τη μία η προστασία της ελευθερίας και της έκφρασης, η προστασία της περιουσίας και η αμείλικτη καταστολή της πραγματικής βίας. Απαντώντας στην ερώτηση αν η αστυνομία έκανε καλά τη δουλειά της είπε «όχι».

ΠΗΓΗ: ΣΚΑΙ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ