Η πιο ευτυχισμένη ημέρα της ζωής σας με νυφικό τσάμπα, από χαρτί υγείας - iefimerida.gr

Η πιο ευτυχισμένη ημέρα της ζωής σας με νυφικό τσάμπα, από χαρτί υγείας

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπορεί οι περισσότερες γυναίκες να περιμένουν πώς και πώς την ημέρα του γάμου τους και να οραματίζονται μια θεαματική τελετή, στην οποία πρωταγωνιστούν οι ίδιες με ένα αστραφτερό φόρεμα. Ωστόσο, στους καιρούς που ζούμε, ορισμένοι βρίσκουν άλλες, πρακτικές και κυρίως φθηνές λύσεις.

Η πανέξυπνη Μιμόζα Χάσκα χρειάστηκε μόλις 16 ρολά χαρτί υγείας για να φτιάξει ένα πολύ όμορφο νυφικό, να το παρουσιάσει και να κερδίσει και βραβείο για αυτό.

Το βραβείο ήταν για τον τίτλο του καλύτερου φορέματος από χαρτί τουαλέτας, αποδεικνύοντας όχι μόνο την εφευρετικότητα των ανθρώπων, αλλά και το ότι υπάρχει διαγωνισμός για τα πάντα.

Η ίδια, πάντως, δηλώνει χαρούμενη για το βραβείο της, αλλά και για την φθηνή της πρόταση προς τις γυναίκες που ετοιμάζονται να ντυθούν νυφούλες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ