Περιζήτητος στα 36 του – Πρόταση σε Καραγκούνη από ομάδα της Αυστραλίας - iefimerida.gr

Περιζήτητος στα 36 του – Πρόταση σε Καραγκούνη από ομάδα της Αυστραλίας

Περιζήτητος στα 36 του – Πρόταση σε Καραγκούνη από ομάδα της Αυστραλίας
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αν και έχει κλείσει τα 36 του χρόνια (γεννήθηκε στις 6 Μαρτίου του 1977), ο Γιώργος Καραγκούνης εξακολουθεί να είναι περιζήτητος στην Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό. Επειτα από μία εξαιρετική χρονιά στη Φούλαμ και τη στιγμή που οι διοικούντες στον Παναθηναϊκό εξετάζουν σοβαρά το θέμα της επιστροφής τους στους «πράσινους», ο Καραγκούνης δέχθηκε πρόταση από ομάδα της Αυστραλίας, για να συνεχίσει εκεί τη – μακροχρόνια – καριέρα του.

Πιο συγκεκριμένα η «Μελβούρη Βίκτορι» έκανε κρούση στον διεθνή μέσο, με τον Ελληνα προπονητή της ομάδας, Αγγελο Ποστέκογλου, να επιβεβαιώνει το γεγονός στον «NovaΣΠΟΡ FM»:

«Είχα έρθει στην Ευρώπη πριν από περίπου δύο εβδομάδες. Ετσι πέρασα και από την Ελλάδα. Εκανα διακοπές και είχα και μια συζήτηση με τον Καραγκούνη. Για εμάς είναι μια προσπάθεια. Ο Γιώργος έχει προτάσεις από πολλές ομάδες. Είναι μια σπουδαία περίπτωση. Είχα την ευκαιρία να γνωριστούμε και του εξήγησα τι μπορούμε να προσφέρουμε. Τώρα περιμένουμε».

Και συμπλήρωσε: «Ο άνθρωπος είναι επαγγελματίας. Εχει στόχους ακόμη στην καριέρα του. Και θέλει ακόμη να αποδείξει ότι μπορεί. Σίγουρα δεν είμαστε μόνο εμείς που θα κάνουμε πρόταση σε έναν παίκτη σαν τον Γιώργο. Είναι μεγάλη υπόθεση να έρθει ένας παίκτης σαν τον Γιώργο. Μετά τον Ντελ Πιέρο, προσπαθούμε να φέρουμε παίκτες με ποιότητα».

Για να καταλήξει ως εξής: «Είναι κάτι που θα το σκεφτεί και όταν θα είναι η κατάλληλη στιγμή θα απαντήσει. Ο Γιώργος ήταν μέχρι χθες με την Εθνική. Εμείς είχαμε και με τον μάνατζέρ του επαφή».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ