WC-TV: Σε ψυχιατρική κλινική νοσηλεύεται η «Χουρέμ» - iefimerida.gr

WC-TV: Σε ψυχιατρική κλινική νοσηλεύεται η «Χουρέμ»

WC-TV: Σε ψυχιατρική κλινική νοσηλεύεται η «Χουρέμ» (αφού ηχογράφησε ντουέτο με
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο (ΤΑΖ) Τάσος Θεοδωρόπουλος παραδίδεται στις ένοχες απολαύσεις του, και αποκαλύπτει πως η Eφη Θώδη ενέπνευσε τη Χουρέμ να πάει στο ψυχιατρείο και ποια είναι η επικρατέστερη αντικαταστάτρια της ηθοποιού.

Πριν αρχίζετε να με «κράζετε» για τις «ταπεινές» δημοσιογραφικές μου ενασχολήσεις, να ξεκαθαρίσω για να τελειώνουμε, ότι γουστάρω τρελά «Σουλεϊμάν Μεγαλοπρεπή» και Μεριγιέμ Ουζερλί και βρίσκω πολύ πιο ενδιαφέρον να ρεπορτάρω παρασκήνια από τη σειρά – παγκόσμιο φαινόμενο, σε σχέση με το που θα κλείσει οντά του χρόνου ο Λιάγκας και η Σκορδά. Ενα το κρατούμενο και δεύτερο ότι ούτε υποκουλτούρα θεωρώ το να περνάω καλά με ένα φροντισμένο τούρκικο ιστορικό «σαπούνι» ούτε έχω καμία διάθεση να κάνω συνέχεια την ιντερνετική πασιονάρια με 'σοβαρές' αναρτήσεις. Κι όποιος γουστάρει. Πάμε τώρα παρακάτω στις τελευταίες εξελίξεις για την αποχώρηση της Ουζερλί από τη σειρά που είναι και το ζητούμενο.

Τα περί ψυχιατρικής κλινικής, είναι αυτά που ισχυρίζεται όπως και επιβεβαιώνει η τούρκικη εφημερίδα Hurriet, ο παραγωγός της σειράς Timur Savci αναφέροντας ενδεικτικά, ότι πριν την εκδήλωση των «σοβαρών» όπως ο ίδιος λέει, ψυχολογικών προβλημάτων της, η ηθοποιός Μεριγιέμ Ουζερλί, είχε ήδη παρουσιάσει συμπτώματα του συνδρόμου «burn out» που προκαλείται από την υπερβολική εργασιακή κόπωση. Η είδηση αντικρούει προηγούμενες φήμες και δημοσιεύματα που ήθελαν τη «Χουρέμ» να εγκαταλείπει μετά από 3 χρόνια το απόλυτο παγκόσμιο τηλεοπτικό σουξέ, λόγω υπερβολικών χρηματικών απαιτήσεων και ντιβίστικης συμπεριφοράς. Αφήνοντας ένα αναμφισβήτητο κενό, όπως φάνηκε στην πτώση θεαματικότητητας του πρώτου επεισοδίου που προβλήθηκε στην τούρκικη τηλεόραση χωρίς την παρουσία της, εφ' όσον για τα εκατομμύρια θαυμαστών της σειράς, αυτή ήταν ανέκαθεν η πρωταγωνίστρια κι όχι ο Σουλεϊμάν.

Και ερωτηματικά για την εξαφάνιση της φωτογραφίας της σε μία νύχτα site του τούρκικου καναλιού Star Tv και τα credits της σειράς, με οργισμένες αντιδράσεις από τους fan της σειράς στο facebook. Και αντιφατικές δηλώσεις από τους κοντινούς στην υπόθεση. Με τον σύντροφο της Ουζερλί να δηλώνει στη Hurriet πως η ηθοποιός «αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας εφ' όσον τους τελευταίους τρεις μήνες συνέβησαν πολύ άσχημα πράγματα. Τα λεφτά δεν ήταν το πρόβλημα της, δεν είναι τέτοιο είδους ανθρώπου αλλά παρ' όλα αυτά ο παραγωγός της δεν την πίστεψε ενώ υπάρχουν ιατρικές γνωματεύσεις και της ζήτησε να αφήσει το δωμάτιο του ξενοδοχείου της στις 31 Μαΐου ».

Παρ' όλα αυτά η ίδια η Hurriet δημοσίευσε στις 3 Ιουνίου, ότι πρώτα η ηθοποιός ηχογράφησε ένα ντουέτο με τον έλληνα τραγουδιστή Πέτρο Τσέκο και μετά πήγε στην κλινική του Βερολίνου. Πράγμα που σημαίνει ότι η ψυχοθεραπεία μπορούσε να περιμένει. Στο ίδιο δημοσίευμα της, η Hurriet, αναφέρεται για να αποδείξει το πόσο δημοφιλής είναι ο «Σουλεϊμάν ο μεγαλοπρεπής» στην Ελλάδα, στο γεγονός του ότι η ελληνίδα "pop τραγουδίστρια" Έφη Θώδη (έτσι την αποκαλεί ο δημοσιογράφος που προφανώς δεν ξέρει την περίπτωση της) ηχογράφησε ένα ερωτικό τραγούδι με τίτλο «Όου Σουλεϊμάν» στο οποίο ζητάει από τον σουλτάνο να παρατήσει τη Χουρέμ και να πάει μαζί της για κεμπάπ και μεζέ». Μήπως η περιπέτεια της Θώδη με το ψυχιατρείο, αποτέλεσε έμπνευση και για την «Χουρέμ»?

Όσο για την απομάκρυνση της «Χουρέμ» από το ξενοδοχείο της, ο παραγωγός της σειράς απαντά στην ίδια εφημερίδα, ότι «αυτό συνέβη επειδή δεν μπορούσα να έρθω σε επαφή μαζί της, κι αναγκάστηκα να ζητήσω απ' το ξενοδοχείο να της μεταφέρει ότι πρέπει να αφήσει το δωμάτιο της. Ο κόσμος πιστεύει πως δεν πλήρωνα την Ουζερλί αρκετά χρήματα κι αυτό με καθιστά 'άδικο' στην κοινή γνώμη. Το μόνο που θέλω είναι να λυθεί αυτό το πρόβλημα το συντομότερο δυνατό», συμπλήρωσε ο παραγωγός Timur Sacvi.

To κανάλι ενώ ολοκληρώσε τον τρίτο κύκλο των επεισοδίων του Σουλεϊμάν με το 102ο επεισόδιο (204ο στην ελληνική τηλεοπτική αρίθμηση εφ' όσον ο Ant1 τα προβάλλει κομμένα στα δύο) έχει ήδη αποφασίσει να προχωρήσει για τον 4ο κύκλο της σειράς με μια νέα ηθοποιό στη ρόλο της Χουρέμ που οι φήμες λένε ότι θα πρόκειται για την Nurgul Υesilcay (δηλαδή η «Νουργκούλ είναι το τσάι?») όπως αναφέρει η σελίδα του facebook "Μuhtesem Yuzyil English & Greek Translations» χωρίς αυτό να χαροποιεί ιδιαίτερα τους fan αν κρίνω από τις αντιδράσεις τους.

Προκειμένου να δικαιολογηθεί η αλλαγή του προσώπου της ηθοποιού, άτομα της παραγωγής έχουν διαρρεύσει ότι ο 4ος και τελευταίος κύκλος που θα ξεκινήσει τον Σεπτέμβριο, θα πιάνει την ιστορία 15 χρόνια μετά το φινάλε του 3ου κύκλου, με μια μεγαλύτερη πλέον Χουρέμ και θα διαρκέσει άλλα 50 επεισόδια μέχρι να ψοφήσουν όλοι οι ήρωες, ζωή σε λόγου μας. Και πάνω απ' όλα στο ίδιο το σίριαλ αν αντέξει χωρίς την κοκκινομάλλα σουλτάνα του.

WC-TV: Σε ψυχιατρική κλινική νοσηλεύεται η «Χουρέμ» | iefimerida.gr 0

*** ακολουθήστε τον ΤΑΖ στο www.facebook.com/tazthebuzz ή στο www.twitter.com/klarinabourana. Κάντε LIKE στην επίσημη σελίδα του fb www.facebook.com/SigaikaProductions για να μαθαίνετε όσα χρειάζεστε, προκειμένου να καίτε τον εγκέφαλο (των άλλων) ή επικοινωνήστε με το terra_gelida@hotmail.com για μέιλ και υποθέσεις προσωπικής εκδίκησης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ