Βασιλικός γάμος στη Στοκχόλμη – Ο χρηματιστής που έκλεψε την καρδιά της πριγκίπισσας Μαντλέν [εικόνες] - iefimerida.gr

Βασιλικός γάμος στη Στοκχόλμη – Ο χρηματιστής που έκλεψε την καρδιά της πριγκίπισσας Μαντλέν [εικόνες]

Βασιλικός γάμος στη Στοκχόλμη – Ο χρηματιστής που έκλεψε την καρδιά της πριγκίπι
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Λάμψη, επευφημίες και πολλούς γαλαζοαίματους περιλάμβανε η εντυπωσιακή τελετή γάμου της πριγκίπισσας Μαντλέν, μικρότερης κόρης του βασιλιά της Σουηδίας, Καρλ Γκούσταβ ΙΣΤ, με τον Αμερικανό χρηματιστή Κρις Ο ' Νιλ.

Επειτα από τη γαμήλια τελετή, που πραγματοποιήθηκε στο παρεκκλήσι του παλατιού, οι νεόνυμφοι κατευθύνθηκαν με άμαξα στο Ρινταρχόλμεν, ένα από τα δεκατέσσερα νησιά της Στοκχόλμης.

Ανάμεσα στους προσκεκλημένους η πριγκίπισσα Σαρλέν του Μονακό, η πριγκίπισσα Τακαμάντο της Ιαπωνίας. ο πρίγκιπας Έντουαρντ της Αγγλίας, αλλά και τα παιδιά του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, Φίλιππος και Νικόλαος.

Κάτω από ένα λαμπρό ήλιο, οι κάτοικοι κρατώντας σημαίες συγκεντρώθηκαν κατά μήκος της διαδρομής που αναμένεται να ακολουθήσει η μακρά πομπή.

Προτού φύγουν από το παλάτι οι σύζυγοι φιλήθηκαν τρεις φορές υπό τις επευφημίες του πλήθους.

Από το νησί Ρινταρχόλμεν, το ζευγάρι αναμένεται να μεταβεί με σκάφος, μαζί με ορισμένους από τους καλεσμένους του, στο κάστρο Ντρότινγκχολμ, όπου γεννήθηκε η Μαντλέν το 1982 και όπου αναμένεται να πραγματοποιηθεί το δείπνο.

Η πριγκίπισσα Μαντλέν, που θα κλείσει τη Δευτέρα τα 31, είναι η μικρότερη κόρη του βασιλιά Καρλ Γκούσταβ ΙΣT' και της βασίλισσας Σίλβια. Δούκισσα του Χέλσινγκλαντ και του Γκάστρικλαντ, είναι τέταρτη στη σειρά διαδοχής για το θρόνο της Σουηδίας, έπειτα από την αδελφή της Βικτώρια, την ανιψιά της Εστέλ και τον αδελφό της Καρλ Φιλίπ.

Ζει στη Νέα Υόρκη όπου εργάζεται ως εθελόντρια για τη φιλανθρωπική οργάνωση που ίδρυσε το 1999 η μητέρα της, το World Childhood Foundation.

Στη Νέα Υόρκη συνάντησε τον Κρις Νιλ. Ο 38χρονος χρηματιστής δεν ήθελε να πάρει μετά το γάμο του τον τίτλο του πρίγκιπα, που θα τον ανάγκαζε να λάβει τη σουηδική υπηκοότητα και να εγκαταλείψει τη δουλειά του.

Το ζευγάρι δεν έχει εκδηλώσει επιθυμία να εγκατασταθεί στη Σουηδία και αναμένεται να επιστρέψει στη Νέα Υόρκη μετά το μήνα του μέλιτος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ