Ρουπακιώτης: «Ας αναλάβουν τις ευθύνες τους όσοι θέλουν να με διώξουν» - iefimerida.gr

Ρουπακιώτης: «Ας αναλάβουν τις ευθύνες τους όσοι θέλουν να με διώξουν»

Ρουπακιώτης: «Ας αναλάβουν τις ευθύνες τους όσοι θέλουν να με διώξουν»
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Επιθετικός κατά των επικριτών του εμφανίστηκε ο υπουργός Δικαιοσύνης, Αντώνης Ρουπακιώτης, μιλώντας για κάποιους που επιχειρούν να τον διώξουν από την κυβέρνηση, καταστρέφοντας την εικόνα του.

«Αν κάποιοι επιδιώκουν να με αποδομήσουν, όπως διαδίδουν, γι' αυτό και διαστρεβλώνουν την πραγματικότητα κάνοντας τη νύχτα μέρα, μια και έχουν τις σχετικές δυνατότητες, αναλαμβάνουν και την ευθύνη των ενεργειών τους» δήλωσε χαρακτηριστικά ο υπουργός Δικαιοσύνης στην εφημερίδα «Βήμα της Κυριακής».

Ταυτόχρονα, ο κ. Ρουπακιώτης αναφέρθηκε στο θέμα του αντιρατσιστικού νομοσχεδίου, σημειώνοντας πως οι διαφωνίες στο συγκεκριμένο ζήτημα, δεν θα προκαλέσουν κυβερνητική κρίση. Εξάλλου, ο υπουργός διεμήνυσε ότι επικοινωνεί και με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά και με συναδέλφους του υπουργούς, εκτός από την συνεχή επαφή με τον πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ, Φώτη Κουβέλη αλλά και τις επικοινωνίες που έχει με τα στελέχη και τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελο Βενιζέλο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ