Το έγκλημα πάθους που συγκλονίζει την Ιμβρο - Η Τουρκάλα που σκότωσε μια Ελληνίδα για τα μάτια του Μουσταφά - iefimerida.gr

Το έγκλημα πάθους που συγκλονίζει την Ιμβρο - Η Τουρκάλα που σκότωσε μια Ελληνίδα για τα μάτια του Μουσταφά

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Είναι ένα πρωτοφανές περιστατικό για την Ιμβρο. Ενα έγκλημα πάθους που συγκλονίζει τους κατοίκους του νησιού. Μια Τουρκάλα κάτοικος του χωριού Σχοινούδι πήρε το όπλο και πήγε στο σπίτι μιας ελληνικής οικογένειας και πυροβόλησε μάνα και κόρη.

Αιτία όπως λένε οι πρώτες πληροφορίες, ο δεσμός της 25χρονης Ελληνίδας με τον 35χρονο Μουσταφά, κάτι που δεν μπορούσε να χωνέψει η νεαρή Τουρκάλα.

Η ζήλια θόλωσε το μυαλό της. Πήγε στο σπίτι να ζητήσει εξηγήσεις και δεν δίστασε να πυροβολήσει εν ψυχρώ την 25χρονη Ελληνίδα και τη μητέρα της που βρέθηκε μπροστά στο περιστατικό. Επί τόπου έπεσε νεκρή η μητέρα της 25χρονης ενώ η ίδια μεταφέρθηκε με ελικόπτερο σε νοσοκομείο του Τσανάκαλε όπου και νοσηλεύεται.

Η νεαρή Τουρκάλα συνελήφθη και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ