Zώδια: H σαπουνόπερα της Πέμπτης - iefimerida.gr

Zώδια: H σαπουνόπερα της Πέμπτης

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια μέρα πριν την έκλειψη, είναι καιρός να προσδεθείτε. Οι αναταράξεις έχουν αρχίσει, το ίδιο και η τρελή πτήση.

Κριός

Το συναισθηματικό σου καζάνι βράζει, αλλά το επαγγελματικό κάτι καλό μαγειρεύει. Μπορεί να νιώθεις ότι έφτασες τα όρια της αντοχής σου, αλλά το σύμπαν σου χαμογελά (παρόλο που του λείπει δόντι) και σου ψιθυρίζει ότι μπορείς να αρχίσεις να κάνεις πάλι όνειρα - έτσι, για αλλαγή. Αυτήν τη φορά μπορεί και να τα πραγματοποιήσεις, αν είσαι πιο επίμονος/η.

Ταύρος

Ο Δίας σχηματίζει ένα τρίγωνο (Πανοράματος) με τον Πλούτωνα και τα πράγματα παίρνουν τα πολύ πάνω τους. Μπορεί το μέσα σου να είναι κάπως ταριχευμένο και το παρελθόν ώρες ώρες να σε στοιχειώνει, όμως πόσο να το κρατήσεις μυστικό... κάτι εκεί στο βάθος πολύ καλό συμβαίνει. Και λένε ότι ο έρωτας και ο βήχας δεν κρύβονται. Το ίδιο και το χρήμα.

Δίδυμος

Ο Δίας στον Ταύρο σού δίνει χείρα βοηθείας και είναι κουτό να μην τη δέχεσαι από την τεράστια υπερηφάνεια σου. Η αυριανή έκλειψη στον Καρκίνο σε κάνει λίγο πιο ευαίσθητο/η, και την ανασφάλεια για ακόμα μια φορά τη φοράς στο δεξί σαν κόσμημα.

Καρκίνος

Ενώ τα πράγματα έχουν πάρει ένα πιο βολικό σχήμα, εσύ δεν λες να βολευτείς. Η αυριανή έκλειψη έχει αρχίσει ήδη να σου δείχνει το σκληρό της πρόσωπο, γι’ αυτό βαθιές αναπνοές και προσπάθησε να περάσεις το κύμα, γιατί αν σε βάλει από κάτω, αυτό ήταν... θα κάνεις καιρό να σηκωθείς.

Λέων

Μερικές μέρες νιώθεις σαν να πέρασε από πάνω σου κακό τσουνάμι. Ναι, έχεις περάσει πράγματι τις κακουχίες σου, αλλά έχεις πια μια σχεδόν ανεξίτηλη τάση για Drama. Nα το προσέξεις αυτό, γιατί χωρίς να το καταλάβεις γίνεσαι κάπως γραφικός/ή. Το σύμπαν σού δίνει ευκαιρίες και ο Δίας δώρα. Το τι θα τα κάνεις είναι αποκλειστικά δική σου δουλειά.

Παρθένος

Δίας και Πλούτωνας θέλουν να σε βοηθήσουν να πας τη ζωή σου σε λιμάνι απάνεμο, όμως εσύ στρίβεις απότομα το τιμόνι και πας πάλι πάνω στις φουρτούνες. Δεν βαρέθηκες να σπαταλιέσαι στα άσκοπα; Όλα σου λένε προχώρα μπροστά, γιατί λοιπόν το δεξί σου πόδι θέλει να προχωρήσει και το αριστερό πάει πίσω;

Ζυγός

Τα επαγγελματικά σου προχωράνε, αλλά είναι μεγάλη και η ανηφόρα, όποτε το σκέφτεσαι, κουράζεσαι. Γι’ αυτό είναι κουραστικό τώρα στα μέσα του λουτρού να συνειδητοποιήσεις ότι σου τελείωσε το ζεστό νερό. Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να πάρεις βαθιά αναπνοή και να το πας μέχρι τέρμα. Ό,τι γίνεται γίνεται για καλό. Άλλωστε, όπως λέει και ο ποιητής, θέλει αρετή και τόλμη η ελευθερία.

Σκορπιός

Κάτι καλό μαγειρεύεται και στα επαγγελματικά και στα συναισθηματικά σου. Βέβαια, δεν είσαι εδώ μαζί μας εκατό τοις εκατό, είσαι λίγο στην καρακοσμάρα σου. Τουτέστιν, ενώ κοιμάσαι, η τύχη σου δουλεύει. Ας όψεται ο Δίας με τον Πλούτωνα. Η αυριανή έκλειψη σού φέρνει από σήμερα κάτι αδικαιολόγητα νεύρα, προσπάθησε να τα ελέγξεις, προσπάθησε να σε ελέγξεις.

Τοξότης

Κάτι καλό διαφαίνεται στον ορίζοντα και όσο κι αν κλαίγεσαι σε φίλους και οικείους, τα πράγματα έχουν φτιάξει αρκετά. Αυτό που τώρα πρέπει να κάνεις είναι να πείσεις τους άλλους ότι οι προθέσεις σου είναι πια καλές, γιατί μ’ αυτά που είδαν από εσένα φοβήθηκε το μάτι τους.

Αιγόκερως

Μα είναι δυνατόν να μην έχεις ακόμα ερωτευτεί ή να μην έχεις αφεθεί στον έρωτα; Ο Δίας βρίσκεται στον πέμπτο οίκο και σου δίνει τέτοια ώθηση στα ερωτικά, που θα έπρεπε ήδη να είχες φτάσει σ’ αυτόν τον τρισευτυχισμένο πλανήτη όπου όλα είναι ερωτικά και απογειωτικά. Και στα επαγγελματικά σου ο άνεμος είναι ούριος.

Υδροχόος

Η αυριανή έκλειψη σου κάνει τα νεύρα κρόσσια. Από την άλλη, νιώθεις ότι όλο αυτό είναι προσωρινό, γιατί ήδη οι μέρες αλλά και οι νύχτες σου έχουν βελτιωθεί αισθητά, που σημαίνει κλείδωσε την υπερβολή και την κατάθλα έξω από τη ζωή σου και συνέχιζε να εστιάζεις στις υγιείς καταστάσεις και εκεί που οι πόρτες είναι ανοιχτές (ανοιχτές είπαμε, όχι θεόκλειστες).

Ιχθύες

Τα πράγματα είναι σαφώς πιο γλυκόπιοτα και πιο βολικά και μπορεί τα οικονομικά σου να σε πονοκεφαλιάζουν, όμως όσο έχεις ευκαιρίες έχεις και λύσεις. Μην αφήσεις την αυριανή έκλειψη να χαλάσει από σήμέρα τη ζαχαρένια σου. Εντάξει, νιώθεις λίγο πιο ευάλωτος/ή και συναισθηματικά φορτισμένος/η, όμως είναι στο χέρι σου να πεις όχι στη μιζέρια και στις αδιέξοδες καταστάσεις. Δηλαδή, ό,τι μπορεί να το ελέγξεις προσπάθησε να μην σε ρίξει έξω.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Τζούλη Αγοράκη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ