Αρωμα από One Direction: Το συγκρότημα θα κυκλοφορήσει δική του κολώνια [βίντεο] - iefimerida.gr

Αρωμα από One Direction: Το συγκρότημα θα κυκλοφορήσει δική του κολώνια [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την πρώτη κολώνια με την υπογραφή One Direction παρουσίασε το γνωστό νεανικό συγκρότημα. Μάλιστα στις 6 Ιουνίου οργάνωσαν στο κτίριο Γκερκιν του Λονδίνου ένα μεγάλο πάρτι για να γιορτάσουν την παρουσίαση του αρώματος.

Οπως δήλωσε ο Λίαμ Πάιν από το συγκρότημα: «Είναι μια αρκετά γλυκιά μυρωδιά, χωρίς να είναι πολύ δυνατή αλλά ούτε πολύ λεπτή. Αυτό είναι σαν ένα περίπλοκο κομμάτι τέχνης που δημιουργήθηκε με πολλή αγάπη»

«Ελπίζουμε όσοι φαν μας να ενθουσιαστούν για το άρωμα» δήλωσε ο Χάρι Σταιλς και παραδέχτηκε ότι το άρωμα ξεκίνησε από την ιδέα ενός φαν.

«Υπήρξε ένας φαν στο Twitter που αναρωτήθηκε τι άρωμα μας αρέσει» εξηγεί ο Λίαμ και ο Νιαλ Χοραν πρόσθεσε: «Οι φαν πάντα θέλουν να ξέρουν τι μας αρέσει και τι δεν μας αρέσει έτσι θέλαμε να τους δείξουμε τι μυρωδιά θέλουμε για τα κορίτσια»

Το μπουκάλι είναι ροζ και ασημί με ένα ροζ "λουλούδι" στην κορυφή της φιάλης κάτω από ένα περίτεχνο «στέμμα» Έχει νότες από ροζ γκρέιπφρουτ, άγρια ​​βατόμουρα και φραγκοστάφυλα, μεσαίες νότες γιασεμιού και φρέζιας και ξηρές νότες musk και λευκού πατσουλί.

Το άρωμα θα κυκλοφορήσει το φθινόπωρο

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ