«Ανεπιθύμητη η Γκερέκου» - iefimerida.gr

«Ανεπιθύμητη η Γκερέκου»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μεγάλη πορεία διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν τα μεσάνυχτα οι «Αγανακτισμένοι» της Κέρκυρας, μετά τα επεισόδια στην Αθήνα.

Η πορεία ξεκίνησε από την Πλατεία Δημαρχείου όπου κάθε βράδυ συγκεντρώνονται . Στο Λιστόν την κεντρική πλατεία της πόλης, πραγματοποίησαν για μισή περίπου ώρα καθιστική διαμαρτυρία, καλώντας τον κόσμο να σηκωθεί από τις καφετέριες και να διαμαρτυρηθεί για το μεσοπρόθεσμο, την αστυνομική βία και την τρομοκρατία του κράτους που λαμβάνει χώρα στο Σύνταγμα και την Πρωτεύουσα από χθες το πρωί.

Στη συνέχεια, πήγαν έξω από το πολιτικό γραφείο της Α. Γκερέκου φωνάζοντας συνθήματα κατά της βουλευτού. Οι διαδηλωτές την χαρακτήρισαν ως ανεπιθύμητη στην Κέρκυρα μετά το "ναι" στην ψηφοφορία για το μεσοπρόθεσμο στη Βουλή .

Στην περιοχή Σαρόκο πραγματοποίησαν δεκάλεπτη καθιστική διαμαρτυρία έξω από το Αστυνομικό Τμήμα. Οι διαδηλωτές, λίγο πριν ολοκληρώσουν την πορεία τους, μετέβησαν έξω από τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ όπου φώναζαν συνθήματα κατά της οικονομικής πολιτικής και της κρατικής βίας..

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ