Το πρώτο ιπτάμενο αυτοκίνητο της Terrafugia είναι πραγματικότητα [εικόνες + βίντεο] - iefimerida.gr

Το πρώτο ιπτάμενο αυτοκίνητο της Terrafugia είναι πραγματικότητα [εικόνες + βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η ιδέα ενός ιπτάμενου αυτοκινήτου ανέκαθεν σαγήνευε τους φανατικούς της αεροπλοΐας από τότε που οι άνθρωποι εγκατέλειψαν το έδαφος με τα πρώτα αεροπλάνα.

Το κόνσεπτ έχει ορισμένα σαφή πλεονεκτήματα: πας όπου θέλεις, όποτε θέλεις, απολαμβάνοντας μία πρωτόγνωρη ελευθερία, μακριά από την κίνηση, την κυκλοφοριακή συμφόρηση και τους απρόβλεπτους... επίγειους οδηγούς.

Ταινίες επιστημονικής φαντασίας, όπως οι Back to the future και Blade Runner, ενέτειναν αυτό το όραμα και έθρεψαν την ανθρώπινη φαντασία.

Πλέον, μία εταιρεία με την ονομασία Terrafugia έχει δρομολογήσει την υλοποίηση αυτού του οράματος, δουλεύοντας πάνω στο κόνσεπτ ενός υβριδικής τεχνολογίας ιπτάμενου αυτοκινήτου, ενώ στα σχέδιά της συμπεριλαμβάνεται και το ενδεχόμενο μελλοντικής μαζικής παραγωγής του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ