Η Ελλάδα πέρασε νικηφόρα από τη Λιθουανία με 1-0 – Σκόρερ της Εθνικής μας ο Χριστοδουλόπουλος [βίντεο] - iefimerida.gr

Η Ελλάδα πέρασε νικηφόρα από τη Λιθουανία με 1-0 – Σκόρερ της Εθνικής μας ο Χριστοδουλόπουλος [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ποιοτικό ποδόσφαιρο δεν παίχτηκε στην Λιθουανία, αλλά στην παρούσα φάση αυτό δεν απασχολεί ιδιαίτερα τον Φερνάντο Σάντος που είδε την Εθνική Ελλάδας να κερδίζει 0-1 με γκολ που πέτυχε ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος. Το πρώτο του με την αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

Η Ελλάδα ευτύχησε να προηγηθεί σχετικά νωρίς, στο 20' με κεφαλιά του παίκτη της Μπολόνια και στη συνέχεια διαχειρίστηκε καλά το προβάδισμά της, δίχως κινδυνεύσει ιδιαίτερα, εκτός από μια περίπτωση στο πρώτο ημίχρονο όπου ο Καρνέζης απέκρουσε εντυπωσιακά σουτ του Μικούτσκις. Στο ημίχρονο η Εθνική έχασε τον Χολέβας με τραυματισμό.

Στην επανάληψη ο ρυθμός έπεσε, η Ελλάδα δεν κατάφερε να πετύχει το δεύτερο γκολ που θα «κλείδωνε» το ματς παρότι έφτασε δύο φορές κοντά στην επιτυχία με κεφαλιά του Γκέκα και σουτ του Σαλπιγγίδη στο δοκάρι. Οι Λιθουανοί, πάντως, δεν μπόρεσαν να βρουν κενά στην ελληνική άμυνα που για πρώτη φορά αποτελούνταν από το δίδυμο Παπασταθόπουλος – Μανωλάς και το 0-1 έμεινε ως το τέλος.

Το αρνητικό της βραδιάς είναι πως οι Σαμαράς, Σαλπιγγίδης συμπλήρωσαν κάρτες και θα απουσιάσουν από ένα ματς. Το θετικό είναι πως η Σλοβακία δεν κατάφερε να νικήσει το Λιχτεστάιν κι έτσι η Ελλάδα δύσκολα πλέον θα χάσει τη δεύτερη θέση που οδηγεί στα μπαράζ, ενώ έχει ακόμα ελπίδες για την πρωτιά που θα την στείλει απευθείας στη Βραζιλία.

Η Ελλάδα πέρασε νικηφόρα από τη Λιθουανία με 1-0 – Σκόρερ της Εθνικής μας ο Χριστοδουλόπουλος [βίντεο] | iefimerida.gr 0

Γήπεδο: "LFF Stadionas"

Πόλη: Βίλνιους

Διαιτητής/Βοηθοί: Ολεγκάριο Μπενκερέντσα (Πορτογαλία)/Ρικάρντο Σάντος (Πορτογαλία), Ζοάο Σάντος (Πορτογαλία)

Λιθουανία (Λάζλο Σάμπα): Ζούμπας, Στανκεβίτσιους, Κιγιάνσκας, Μικούκις, Βορόμπσκι, Μικολιούνας (73' Ζούλπα), Εντ. Τσεσνάουσκις, Πάνκα, Καλόνας, Ιβασκεβίτσιους (87' Ελιόσους), Ματουλεβίτσιους (87' Ντ. Τσεσνάουσκις).

Ελλάδα (Φερνάντο Σάντος): Καρνέζης, Τοροσίδης, Χολέμπας (46' λ.τρ. Τζαβέλλας), Παπασταθόπουλος, Μανωλάς, Μανιάτης, Κατσουράνης (85' Τζιόλης), Καραγκούνης, Χριστοδουλόπουλος, Σαμαράς, Γκέκας (65' λ.τρ. Σαλπιγγίδης).

Κίτρινες κάρτες: Εντ. Τσεσνάουσκις (58', Λιθουανία)-Καραγκούνης (36', Ελλάδα), Σαμαράς (55', Ελλάδα), Σαλπιγγίδης (78', Ελλάδα)

Σκόρερ: Χριστοδουλόπουλος (20', Ελλάδα)

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (6 αγώνες)

1. Βοσνία 16
2. Ελλάδα 13
3. Σλοβακία 9
4. Λιθουανία 5
5. Λετονία 4
6. Λιχτενστάιν 2

Η επόμενη αγωνιστική είναι στις 06 Σεπτεμβρίου οπότε η Ελλάδα παίζει εκτός έδρας με αντίπαλο το Λιχτενστάιν.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ