Γκάφα του Φρανσουά Ολάντ κατά την επίσκεψή του στην Ιαπωνία - iefimerida.gr

Γκάφα του Φρανσουά Ολάντ κατά την επίσκεψή του στην Ιαπωνία

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Είναι φορές που άλλα θες να πεις κι άλλα βγαίνουν από το στόμα σου. Κάπως έτσι την... πάτησε ο Φρανσουά Ολάντ κατά τη διάρκεια επίσημης συνέντευξης Τύπου στο Τόκιο. Ο Γάλλος πρόεδρος που επισκέπτεται την Ιαπωνία αναφέρθηκε στην κρίση του περασμένου Ιανουαρίου με τους ομήρους στην Αλγερία κατά την οποία 10 Γιαπωνέζοι έχασαν τη ζωή τους και εξέφρασε τα συλλυπητήριά του στον «κινεζικό λαό».

Οι παριστάμενοι... δαγκώθηκαν από την γκάφα του Ολάντ, ο οποίος είτε δεν κατάλαβε τι είπε είτε θεώρησε πιο ντροπιαστικό να ζητήσει συγνώμη και συνέχισε να μιλά δίχως να ανασκευάσει. ΟΙ Γιαπωνέζοι έχουν συνηθίσει να τους μπερδεύουν με τους Κινέζους και -σύμφωνα με δημοσκοπήσει - δεν τους αρέσει καθόλου. Γ' αυτό και δεν πρέπει να τους άρεσε το λάθος του Ολάντ, ο οποίος πραγματοποιεί την πρώτη επίσκεψη Γάλλου προέδρου στην Ιαπωνία έπειτα από 17 χρόνια.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ