Την 1η Ιουλίου έκτακτη γενική συνέλευση στο Mega για νέο διοικητικό συμβούλιο - iefimerida.gr

Την 1η Ιουλίου έκτακτη γενική συνέλευση στο Mega για νέο διοικητικό συμβούλιο

Την 1η Ιουλίου φεύγουν οι εκπρόσωποι της οικογένειας Βαρδινογιάννη από το Δ.Σ. τ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συνεχίζεται με αμείωτη ένταση η αντιπαράθεση που έχει ξεσπάσει μεταξύ των μετόχων της εταιρείας Τηλέτυπος που ελέγχει το Mega, μετά την απόφαση της οικογένειας Βαρδινογιάννη να ενεργοποιήσει τον τηλεοπτικό σταθμό Star αλλάζοντας τη φυσιογνωμία του.

Ετσι, όπως είχε αποκαλύψει χθες το iefimerida.gr, έχει ενεργοποιηθεί ήδη η διαδικασία για την αποχώρηση των δύο μελών του διοικητικού συμβουλίου της εταιρείας που εκπροσωπούν την πλευρά της οικογένειας Βαρδινογιάννη.

Μετά από επιμονή των κυρίων Φώτη Μπόμπολα και Σταύρου Ψυχάρη που ελέγχουν και την πλειοψηφία των μετοχών, ανακοινώθηκε ήδη η σύγκλιση έκτακτης γενικής συνέλευσης την 1η Ιουλίου με μοναδικό θέμα στην ημερήσια διάταξη την εκλογή νέου διοικητικού συμβουλίου.

Αυτό σημαίνει ότι κατά πάσα πιθανότητα θα αντικατασταθούν οι Γιώργος Β. Βαρδινογιάννη και Γιώργος Πουρσανίδης

Ετσι, όπως όλα δείχνουν ο όμιλος Βαρδινογιάννη θα εξακολουθήσει να διατηρεί τη μετοχική του συμμετοχή μέσω off shore εταιρειών στο Mega αλλά δεν θα συμμετέχει στη λήψη των αποφάσεων

Διαβάστε εδώ την ανακοίνωση της έκτακτης γενικής συνέλευσης http://media.megatv.com/pegasus/Multimedia/pdf/gs20130701-shortversion_id477268.pdf

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ