Νέα Toyota Corolla: Η συνέχεια του απόλυτου ιαπωνικού best seller - iefimerida.gr

Νέα Toyota Corolla: Η συνέχεια του απόλυτου ιαπωνικού best seller

Νέα Toyota Corolla: Η συνέχεια του απόλυτου ιαπωνικού best seller
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Toyota Corolla είναι από τα πιο γνωστά μοντέλα στο παγκόσμιο αυτοκινητικό στερέωμα, μιας και υπάρχει εδώ και πολλές δεκαετίες και έχει πουληθεί εκατομμύρια φορές, εξασφαλίζοντας επάξια τον τίτλο του πιο επιτυχημένου ιαπωνικού αυτοκινήτου.

Την παράδοση αυτή καλείται να συνεχίσει η νέα της γενιά, που κατ' αρχήν παρουσιάστηκε στις ΗΠΑ για να ακολουθήσει πολύ σύντομα η Ευρώπη, χωρίς πολλές πολλές διαφορές. Γεγονός είναι πως το απόλυτο ιαπωνικό best seller έχει μεγαλώσει αρκετά, μιας και το μήκος του φτάνει πλέον τα 4,64 μέτρα, είναι δηλαδή σχεδόν 100 χιλιοστά μεγαλύτερο σε σχέση με την προηγούμενη γενιά, ενώ αντίστοιχα (κατά 10 εκατοστά) έχει μεγαλώσει και το μεταξόνιο. Ειδικά το τελευταίο εγγυάται και πιο άνετους χώρους, τόσο για τους επιβάτες όσο και για τις αποσκευές τους.

Παράλληλα η νέα Corolla έχει διατηρήσει κάποια αισθητικά στοιχεία από το πρωτότυπο Toyota Furia που είχε παρουσιαστεί στο Ντιτρόιτ πριν λίγους μήνες, με αποτέλεσμα η εμφάνισή της να είναι πιο μοντέρνα και πιο δυναμική, πάντα σε σχέση με το μοντέλο που αντικαθιστά.

Στην Ευρώπη οι κινητήρες της θα είναι αυτοί του Auris, γεγονός που σημαίνει ότι ο βασικός βενζίνης θα είναι ο 1.33 των 99 ίππων και ο αντίστοιχος diesel ο πολύ καλός και οικονομικός 1.4 D-4D των 90 ίππων, ενώ στη γκάμα της νέας Toyota Corolla θα περιλαμβάνεται και η υβριδική έκδοση.

Νέα Toyota Corolla: Η συνέχεια του απόλυτου ιαπωνικού best seller | iefimerida.gr 0
Νέα Toyota Corolla: Η συνέχεια του απόλυτου ιαπωνικού best seller | iefimerida.gr 1
Νέα Toyota Corolla: Η συνέχεια του απόλυτου ιαπωνικού best seller | iefimerida.gr 2
Νέα Toyota Corolla: Η συνέχεια του απόλυτου ιαπωνικού best seller | iefimerida.gr 3
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ