«Έχω μαζέψει άστεγο από το Σύνταγμα στο υπόγειό μου», δηλώνει γνωστός ηθοποιός - iefimerida.gr

«Έχω μαζέψει άστεγο από το Σύνταγμα στο υπόγειό μου», δηλώνει γνωστός ηθοποιός

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αφοπλιστικά ειλικρινής σχετικά με τα δύσκολα χρόνια που έχει περάσει ήταν ο Θανάσης Βισκαδουράκης στα πλαίσια συνέντευξης του σε εβδομαδιαίο περιοδικό.

«Όταν δούλευα καμαρινάκιας στο 'Διογένης Παλλάς', χιόνιζε στην Αθήνα και σταμάτησα στο Σύνταγμα να φάω ένα κουλούρι. Είδα έναν άστεγο που τον γνώριζα και του είπα 'Έλα σπίτι μου να κοιμηθείς. Δεν έχω να σου προσφέρω πολλά αλλά τουλάχιστον δεν θα κρυώνεις'. Το κρεβάτι μου ήταν ένα ράντζο θαλάσσης. Μέχρι τα 25 μου κοιμόμουν σε ένα στρώμα θαλάσσης. Το έχω κρατήσει γιατί με προσγειώνει στην πραγματικότητα».

Αυτό δήλωσε ο ταλαντούχος ηθοποιός στο Εγώ Weekly σχετικά με το υπόγειο στην Αχαρνών στο οποίο ζούσε μέχρι τα 32 του. Προσθέτοντας πως «Το μουχλιασμένο υπόγειο για μένα ήταν ένα καταφύγιο, ένας ναός. Είχα το δωματιάκι μου και ήταν το σαλόνι μου, το γραφείο μου, το κρεβάτι μου, το λιμάνι μου. Το αγαπούσα. Δεν πέρασα ούτε μια νύχτα ως άστεγος».

Στα πλαίσια της ίδιας συνέντευξης ο Θανάσης Βισκαδουράκης σχολίασε (χιουμοριστικά) και ένα δημοσίευμα που τον θέλει ζευγάρι με την Μιρέλλα Παπαοικονόμου. «Τη χώρισα γιατί δεν μου έγραψε το σπίτι στην Διονυσίου Αεροπαγίτου (γέλια). Είναι ένα καλλιεργημένο, μορφωμένο, όμορφο κορίτσι. Είναι ένα ευγενικό πλάσμα, που το σπίτι της είναι ανοιχτό για όλους. Είμαι πολύ τυχερός που τη γνώρισα. (...) Δεν υπάρχουν ερωτικές σχέσεις. Αυτά είναι μυθεύματα των δημοσιογράφων. Υπάρχει βαθιά φιλία. Γελάσαμε πολύ όταν είδαμε τι γράφουν. Το απολαμβάνουμε. Ο ένας πια προσφωνεί τον άλλο "σύζυγο και γυναίκα". Όλη η παρέα μας σατυρίζει. Πιστέψτε με, αν τα είχα με την Μιρέλλα, δεν θα με χαλούσε και θα το έλεγα ευθαρσώς».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ