Από το σουβλατζίδικο στην ιταλική Vogue - Η Ελληνίδα Next Top Model που θριαμβεύει [εικόνες] - iefimerida.gr

Από το σουβλατζίδικο στην ιταλική Vogue - Η Ελληνίδα Next Top Model που θριαμβεύει [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η νέα φωτογράφηση της Ιωάννας Ντεντή του Next Top Model, αυτή τη φορά στην ιταλική Vogue, ήρθε για να επιβεβαιώσει πόσο ψηλά έχει φτάσει από την εποχή που ήταν μαθήτρια της Βίκυς Καγιά.

«Όταν ήμουν πιο μικρή, δούλευα part time σε ένα ψητοπωλείο τα Σαββατοκύριακα. Ένας πελάτης που έτυχε να είναι φωτογράφος στην Αμερική και είχε έρθει στην Ελλάδα για δουλειές με είχε πρήξει να με βγάλει μια φωτογραφία. Του είπα αρκετές φορές όχι, αλλά, όταν μπήκα στο ίντερνετ και είδα τις δουλειές του, πείστηκα. Ετσι, βγάλαμε μια φωτογραφία, μου άρεσε πάρα πολύ και σκέφτηκα: 'Γιατί να μη δοκιμάσω;'. Πήγα, λοιπόν, στη σχολή μοντέλων. Ακόμα κι αν δεν πετύχαινα, θα ήταν μια ωραία εμπειρία».

Από το σουβλατζίδικο στην ιταλική Vogue - Η Ελληνίδα Next Top Model που θριαμβεύει [εικόνες]   | iefimerida.gr 0

Αυτό είχε δηλώσε κάποτε η πάλαι ποτέ υποψήφια του Next Top Model που μπορεί να μην κέρδισε τον τίτλο (σ.σ. αυτός κατέληξε στην Σεράινα) αλλά κατάφερε να χτίσει μια αξιοζήλευτη καριέρα.

Συγκεκριμένα μετά το τέλος του Next Top Model οι προσφορές από το εξωτερικό για την Ιωάννα Ντεντή ήταν δεκάδες.

Οπότε και εκείνη ξεκίνησε μια ραγδαία ανερχόμενη πορεία που πέρασε από τούρκικα περιοδικά μόδας, τις πασαρέλες του Μιλάνου, μια παγκόσμια καμπάνια καλλυντικών στο Παρίσι και εξαιρετικές δουλειές στη Νέα Υόρκη, όπου και μένει μόνιμα τα τελευταία χρόνια.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Vogue Βίκυ Καγιά Next Top Model Ιωάννα Ντεντή
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ