Οι βομβιστές πέρασαν από τις χύτρες στα τάπερ - Σε συσκευασία φαγητού η βόμβα στη Δάφνη - iefimerida.gr

Οι βομβιστές πέρασαν από τις χύτρες στα τάπερ - Σε συσκευασία φαγητού η βόμβα στη Δάφνη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Φύλλο και φτερό έχει κάνει η αντιτρομοκρατική υπηρεσία το σημείο στη Δάφνη, όπου άγνωστοι τοποθέτησαν εκρηκτικό μηχανισμό καταστρέφοντας το αυτοκίνητο της διευθύντριας των φυλακών Κορυδαλλού. Σύμφωνα με τα έως τώρα στοιχεία οι δράστες είχαν τοποθετήσει τον εκρηκτικό μηχανισμό μέσα σε τάπερ.

Τα στοιχεία των αξιωματικών συγκλίνουν περισσότερο προς την κατεύθυνση της τρομοκρατίας. Σύμφωνα μάλιστα με αστυνομικές πηγές η ισχυρή βόμβα δεν αποκλείεται να τοποθετήθηκε από μέλη τρομοκρατικής ομάδας, αρκετά μέλη της οποίας βρίσκονται στη φυλακή.

Η ισχυρή έκρηξη σημειώθηκε στις 4.40 τα ξημερώματα στο ΙΧ αυτοκίνητο της διευθύντριας των φυλακών Κορυδαλλού, το οποίο ήταν σταθμευμένο στην οδό Διομήδου 3 και Αγ. Βαρβάρας, στη Δάφνη.

Στις 4.15 άγνωστος τηλεφώνησε στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1 και σε ιστοσελίδα και προειδοποίησε για την έκρηξη δίνοντας χρονικό περιθώριο 20 λεπτών.

Φωτογραφία: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ