Τέλος εποχής για την ΠΑΕ ΑΕΚ- Εκκαθάριση και πάλι από την...αρχή - iefimerida.gr

Τέλος εποχής για την ΠΑΕ ΑΕΚ- Εκκαθάριση και πάλι από την...αρχή

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η ΠΑΕ ΑΕΚ μπαίνει και επίσημα σε διαδικασία εκκαθάρισης, όπως αποφασίστηκε στη Γενική Συνέλευση παρά τις διαφωνίες.

Ο Aνδρέας Δημητρέλος, που αναλαμβάνει το ρόλο του εκκαθαριστή μαζί με τον Αλεξίου ως δικηγόρο και συνεπικουρούμενος από ορκωτό λογιστή έδωσε το παρών, όπως και ο Αλεξίου, μαζί με τον Νεστορίδη και τους Γρηγορίου και Σίμο.

Πριν την ιστορική απόφαση για εκκαθάριση, υπήρξε ένταση σχετικά με την εκχώρηση των απαιτήσεων από τις υποθέσεις Ψωμιάδη και Σορεντίνο.

Τελικά, αποφασίστηκε πως οι συγκεκριμένες υποθέσεις και τα πιθανά χρήματα που μπορεί να έρθουν θα εκχωρηθούν σε φυσικά πρόσωπα, με τους Αλεξίου, Κοτσώνη, Οικονομόπουλο, Βαλασόπουλο να είναι η τετράδα που θα "τρέξει" αυτά τα ζητήματα.

Μία νέα σελίδα στην ιστορία της ΑΕΚ θα αρχίσει να γράφεται από σήμερα, με τους φίλους της ομάδας να ελπίζουν πως η ομάδα θα επιστρέψει δυνατή σε δύο χρόνια, μετά από αυτή την τεράστια περιπέτεια.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ