Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός απόψε ρίχνονται στη μάχη της Α1 - iefimerida.gr

Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός απόψε ρίχνονται στη μάχη της Α1

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πρώτο τζάμπολ απόψε στις οκτώ για τους αιώνιους του ελληνικού μπάσκετ που συγκρούονται για όγδοη συνεχόμενη χρονιά στους τελικούς της Α1, με στόχο το πρωτάθλημα Ελλάδας.

Ο πρωταθλητής Ευρώπης Ολυμπιακός θέλει να διατηρήσει τα σκήπτρα του και εντός Ελλάδας, ενώ οι πράσινοι κυνηγάνε το νταμπλ, που θα επισφραγίσει μία πετυχημένη χρονιά.

Ο τίτλος θα κριθεί στις τρεις νίκες, αλλά η ιστορία έχει δείξει πως το πρώτο παιχνίδι είναι κομβικό. Ο Ολυμπιακός έχει το πλεονέκτημα έδρας και όπως δείχνει η ιστορία στο 80% των περιπτώσεων η ομάδα με το πλεονέκτημα παίρνει και τον τίτλο.

Το ευχάριστο για τους προπονητές των δυο ομάδων είναι πως έχουν όλους τους παίκτες τους ετοιμοπόλεμους. Ακόμη και ο Λο που ήταν αμφίβολος, βρίσκεται πια σε θέση μάχης και οι ερυθρόλευκοι είναι αποφασισμένοι να εκμεταλλευθούν το πλεονέκτημα της έδρας τους.

Από την άλλη μεριά, ο Παναθηναϊκός πηγαίνει χωρίς προβλήματα στο ΣΕΦ. Με αποφασιστικότητα και ενισχυμένοι με τις προσθήκες των Κάρι και Γκουίν οι πράσινοι θα "ψάξουν" το break που θα αλλάξει τα δεδομένα της σειράς.

Διαιτητές θα είναι οι Γκόντας, Καρακατσούνης και Παναγιώτου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ