Οι ξεσηκωτικές πόζες της ζηλιάρας Mάιλι Σάιρους [εικόνες] - iefimerida.gr

Οι ξεσηκωτικές πόζες της ζηλιάρας Mάιλι Σάιρους [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την ίδια μέρα που άνοιξε λογαριασμό στο twitter ο Λιαμ Χεμσγουορθ επέλεξε η Μάιλι Σαίρους για να ποστάρει τόσο προκλητικές στάσεις της που μέχρι και η Ριάνα θα κοκκίνιζε.

Μια εξαιρετικά προκλητική φωτογραφία της, που την δείχνει πεσμένη στα τέσσερα και με τους γλουτούς της τουρλωμένους, πόσταρε η 20χρονη σταρ προκειμένου να αποδείξει ότι έλεγε αλήθεια όταν έγραφε ότι έχει μικρή μέση και μεγάλους γλουτούς.

Αν και στην πραγματικότητα μάλλον ήθελε να δείξει στον (όπως όλα δείχνουν) πρώην αρραβωνιαστικό της, Λίαμ Χέμσγουορθ (σ.σ.πρωταγωνιστή του «Αγώνες Πείνας») τι είναι αυτό που χάνει.

Οι ξεσηκωτικές πόζες της ζηλιάρας Mάιλι Σάιρους [εικόνες]  | iefimerida.gr 0

Εκτός και αν θεωρείται τυχαίο ότι η πρώην πριγκίπισσα της Disney πόσταρε τις φωτογραφίες την ίδια μέρα που ο Λιαμ ξεκίνησε τον δικό του λογαριασμό στο twitter.

Η αλήθεια είναι ότι μάλλον έχουν δίκαιο τα δημοσιεύματα που επιμένουν ότι η Μάιλι ζηλεύει παράφορα τον αδελφό του Θορ (σ.σ. Κρις Χέμσγουορθ), ήδη από την εποχή που οι δυο τους γνωρίστηκαν και ερωτεύτηκαν στα γυρίσματα του The Last Song. Ενώ ο προγραμματισμένος γάμος τους είναι σχεδόν βέβαιο ότι δεν πρόκειται ποτέ να λάβει χώρα.

Οι ξεσηκωτικές πόζες της ζηλιάρας Mάιλι Σάιρους [εικόνες]  | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ