Γυμνοί ποδηλάτες θα κατακλύσουν σήμερα τη Θεσσαλονίκη με τις ευλογίες του Μπουτάρη [εικόνες] - iefimerida.gr

Γυμνοί ποδηλάτες θα κατακλύσουν σήμερα τη Θεσσαλονίκη με τις ευλογίες του Μπουτάρη [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με τα απολύτως απαραίτητα ρούχα και ιδιαίτερη τόλμη πολλοί Θεσσαλονικείς θα λάβουν μέρος στη σημερινή, 6η διεθνή γυμνή ποδηλατοδρομία που θα γίνει στην πόλη τους, στο πλαίσιο της διεκδίκησης των ελεύθερων χώρων πρασίνου με σύνθημα «Ευχαριστούμε που Ενοχλείτε». Η ποδηλατοδρομία γίνεται με τη στήριξη του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Η διοργάνωση εκφράζει τη βούληση της κοινωνίας των πολιτών για να μειωθεί η κυκλοφορία των αυτοκινήτων και να προστατευθεί ο δημόσιος χώρος από συμφέροντα που περιοριζουν την πρόσβαση των πολιτών.

Σημείο συνάντησης της 6ης Διεθνούς Γυμνής Ποδηλατοδρομίας (World Naked Bike Ride) θα είναι φέτος το πάρκο της ΧΑΝΘ και η εκκίνηση έχει οριστεί για τις 7. H Διεθνής Γυμνή Ποδηλατοδρομία (World Naked Bike Ride) σύμφωνα με τους διοργανωτές είναι μια γιορτή για το ποδήλατο, το περιβάλλον και το ανθρώπινο σώμα. Ξεκίνησε από το Βανκούβερ του Καναδά το 2004 και πλέον συμμετέχουν σε αυτό περισσότερες από 70 πόλεις σε όλο τον κόσμο, ενώ στην Ελλάδα διοργανώθηκε για πρώτη φορά στη Θεσσαλονίκη το 2008.

Το πρόγραμμα της διοργάνωσης (Παρασκευή 7 Ιουνίου 2013):
-15.00 Bodypainting Καλλιτεχνικό βάψιμο σωμάτων.
-19.00 Συγκέντρωση Ποδηλατοδρομίας
-22.00 Πάρτι με ΚΡΟΥΣΗ Ομάδα Κρουστών, DJ Miss Dynamite, Hollyrabit + Slammin' Danny A., GG + Γυμνός Ποδηλάτης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ