Απεγνωσμένη-Χωρίς εσώρουχο εμφανίσθηκε σε talk show σταρ της κάντρι - iefimerida.gr

Απεγνωσμένη-Χωρίς εσώρουχο εμφανίσθηκε σε talk show σταρ της κάντρι

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στα άκρα έφτασε η Λι Αν Ράιμς, γνωστή σταρ β διαλογής στην Αμερική, προκειμένου να προωθήσει το νέο της άλμπουμ. Συγκεκριμένα εμφανίσθηκε στην δημοφιλή εκπομπή Chelsea Lately χωρίς εσώρουχο.

«Ας το θέσω έτσι. Δεν είχαν τίποτα πάνω στο οποίο θα μπορούσε να σταθεί το μικρόφωνο». Αυτό δήλωσε η σταρ της κάντρι στην παρουσιάστρια Τσέλσι Χάντλερ (φίλη της Τζένιφερ Άνιστον) εξηγώντας γιατί τα άτομα της παραγωγής της εκπομπής δυσκολεύονταν να την βάλουν το μικρόφωνο.

Κάτι λογικό αφού επέλεξε να φορέσει ένα μικρό μαύρο φόρεμα, τακούνια και απολύτως τίποτα άλλο.

Όλα αυτά στα πλαίσια του promotion του νέου της άλμπουμ, Spitfire, που είδε την -αγαπημένη των tabloid- σταρ να μιλάει για άλλη μια φορά για την πρώην σύζυγο του ηθοποιού άντρα της Έντι Τσίμπριαν, Μπράντι Γκλάνβιλ (σ.σ. πρωταγωνίστρια στο The Real Housewives of Beverly Hills) με την οποία πλακώνονται συνέχεια.

Απεγνωσμένη-Χωρίς εσώρουχο εμφανίσθηκε σε talk show σταρ της κάντρι  | iefimerida.gr 0

Η αλήθεια είναι ότι αυτού του είδους το promotion είναι κάτι που δεν μοιάζει εντελώς αταίριαστο στον χαρακτήρα της. Απλά κάποιος όφειλε να της πει ότι η απόγνωση δεν είναι ποτέ σέξι.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ