«Σε αυτή τη ζωή ήμουν εργάτης, τίποτα δεν μου χαρίστηκε», δηλώνει ο Μαζωνάκης - iefimerida.gr

«Σε αυτή τη ζωή ήμουν εργάτης, τίποτα δεν μου χαρίστηκε», δηλώνει ο Μαζωνάκης

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για τις εποχές που το ψυγείο του ήταν άδειο και την Χρυσή Αυγή μίλησε ο Γιώργος Μαζωνάκης σε ραδιοφωνική του συνέντευξη.

«Έχω περάσει εποχές, που το ψυγείο μου δεν ήταν γεμάτο και ήμουν στα κάτω μου. Σε αυτή τη ζωή ήμουν εργάτης. Τίποτα δεν μου χαρίστηκε. Τα διεκδίκησα όλα! Σ' αυτή τη ζωή, δεν υπάρχει λόγος να βαριέσαι». Αυτό δήλωσε ο δημοφιλής τραγουδιστής σε συνέντευξη που έδωσε στο «89,8 Δρόμος FΜ».

Προσθέτοντας, σχετικά με τις δυσκολίες που αντιμετώπισε τα 20 χρόνια της καριέρας του «Δυσκολίες υπήρχαν πάρα πολλές ως προς τη σχέση τη δική μου, με τον εαυτό μου. Πριν δέκα χρόνια, δεν τα "λέγαμε" καλά. Έπεσα με τα μούτρα στη δουλειά. Είχα αφήσει το "Γιώργο" και ασχολήθηκα με το "Μαζωνάκη". Παλιά, ίσως να μην πρόσεχα και να μην αγαπούσα τόσο το Γιώργο. Όλα όμως συμβαίνουν για κάποιο λόγο».

Στα πλαίσια της ίδιας συνέντευξης ο Γιώργος Μαζωνάκης εξέφρασε την άποψή του και για την Χρυσή Αυγή «Είμαι κατά της βίας και των ανθρώπων που λένε την άποψη τους κρυμμένοι πίσω από μια κουκούλα. Από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα, δεν υπάρχει καλύτερο πολίτευμα από τη Δημοκρατία. Αν υπάρχει, ας μας το δείξουν».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ εργάτης 89 Γιώργος Μαζωνάκης 8 Δρόμος FΜ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ