Τραγωδία στο Ηράκλειο – 40χρονος έπεσε με το αυτοκίνητο στο λιμάνι [βίντεο] - iefimerida.gr

Τραγωδία στο Ηράκλειο – 40χρονος έπεσε με το αυτοκίνητο στο λιμάνι [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στο λιμάνι του Ηρακλείου έπεσε για άγνωστη αιτία ένα ΙΧ αυτοκίνητο με αποτέλεσμα ο οδηγός να ανασυρθεί νεκρός. Μόλις έγινε αντιληπτό το περιστατικό στήθηκε επιχείρηση, με τη συμμετοχή δυτών, προκειμένου να απεγκλωβιστεί ο 40χρονος οδηγός, για τον οποίο όμως δυστυχώς ήταν ήδη αργά.

Στο σημείο έσπευσε και κινητή μονάδα του ΕΚΑΒ, ο γιατρός της οποίας προσπάθησε να κάνει ανάνηψη στον άνδρα χωρίς αποτέλεσμα και στη συνέχεια διακομίσθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το cretalive.gr, ο οδηγός του οχήματος ανέπτυξε ξαφνικά μεγάλη ταχύτητα και έπεσε στα νερά του λιμανιού, με τα παράθυρα του αυτοκινήτου ανοιχτά.

Την ίδια ώρα έκπληκτοι οι αυτόπτες μάρτυρες άρχιζαν να του φωνάζουν να σταματήσει, ωστόσο οι φωνές τους δεν στάθηκαν ικανές να αποτρέψουν το κακό.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ