Ελληνικό ήταν και πάει – Μένει στο ΟΑΚΑ τελικά η ΑΕΚ - iefimerida.gr

Ελληνικό ήταν και πάει – Μένει στο ΟΑΚΑ τελικά η ΑΕΚ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αλλαγή πλάνων στην ΑΕΚ που και για τα επόμενα δύο χρόνια όπου θα περιπλανιέται στις μικρότερες εθνικές κατηγορίες θα έχει ως έδρα το αχανές Ολυμπιακό Στάδιο. Ο Δημήτρης Μελισσανίδης εγκατέλειψε τα σχέδια χρήσης του Ελληνικού μολονότι είχαν ήδη υπογραφεί συμφωνίες για την ανάπλαση των πρώην Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων.

Το νέο αφεντικό της «Ενωσης» κατέληξε σε αυτήν την απόφαση επειδή θεωρεί πως το γήπεδο του Ελληνικού δεν πληροί τις προϋποθέσεις ασφαλούς τέλεσης των αγώνων. Προκειμένου να γίνουν όλες οι απαραίτητες εργασίες για να αλλάξει εικόνα η μέχρι τώρα έδρα του Εθνικού απαιτούνταν χρονοβόρες διαδικασίες και ο Μελισσανίδης, όπως αναφέρουν κύκλοι της ΠΑΕ, θεώρησε ότι δεν υπάρχει λόγος να διακινδυνεύσει να μην είναι έτοιμο στην πρεμιέρα της νέας σεζόν.

Ετσι, η ΑΕΚ προχώρησε στη σύναψη νέας - ασφαλώς προνομιακότερης - συμφωνίας με τη διοίκηση του Ολυμπιακού Σταδίου που έχει «χάσει» ήδη τον Παναθηναϊκό και δίχως την «Ενωση» δεν θα είχε την παραμικρή πηγή εσόδων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ