Τι περιέχει το CD που στέλνει το Facebook σε όσους ζητούν να τους αποσταλούν τα καταγεγραμμένα δεδομένα τους [βίντεο] - iefimerida.gr

Τι περιέχει το CD που στέλνει το Facebook σε όσους ζητούν να τους αποσταλούν τα καταγεγραμμένα δεδομένα τους [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Oτι το Facebook έχει μετατραπεί στο «Μεγάλο αδελφό» της ηλεκτρονικής μας ζωής είναι γνωστό. Ωστόσο, βλέποντας κανείς το βίντεο με τα δεδομένα που ζήτησε και έλαβε επισήμως από το διάσημο κοινωνικό δίκτυο για τα δεδομένα του που έχουν καταγραφεί, θα αντιληφθεί ότι το μέγεθος του «φακελώματος» που υφίσταται ξεπερνά κάθε φαντασία.

Ο 24χρονος Αυστριακός Μαξ Σριμς αιτήθηκε επισήμως στο Facebook να του αποσταλούν όλα τα δεδομένα του. Λίγο αργότερα έλαβε ένα CD με 1.222 αρχεία PDF στα οποία είναι κατεγεγραμένη κάθε του κίνηση από τη δημιουργία του λογαριασμού του.

Συγκεκριμένα είχαν καταγραφεί όλες οι ενέργειες του 24χρονου, όλα τα μηνύματά του, ακόμη και αυτά που είχε διαγράψει, ένας χάρτης με τις «σχέσεις» του με τους φίλους του και φυσικά όλες του οι φωτογραφίες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ