Σε κώμα ο Ελληνας παγκόσμιος πρωταθλητής Ανδρέας Κιλιγκαρίδης - Διεγνώσθη με οξεία λευχαιμία - iefimerida.gr

Σε κώμα ο Ελληνας παγκόσμιος πρωταθλητής Ανδρέας Κιλιγκαρίδης - Διεγνώσθη με οξεία λευχαιμία

Σε κώμα ο Ελληνας παγκόσμιος πρωταθλητής Ανδρέας Κιλιγκαρίδης - Διεγνώσθη με οξε
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε κώμα εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της Πολωνίας ο Ελληνας πρωταθλητής του κανόε καγιάκ, Ανδρέας Κιλιγκαρίδης, ο οποίος βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης λιπόθυμος στο δωμάτιο του ξενοδοχείου του.

Οπως αναφέρει η Esspresso σύμφωνα με τα πρώτα αποτελέσματα των εξετάσεων που έχουν στα χέρια τους οι γιατροί του νοσοκομείου της Μπίντγκοζ, ο Ελληνας πρωταθλητής πάσχει από οξεία λευχαιμία.

Η είδηση της ξαφνικής ασθένειας του Ανδρέα Κιλιγκαρίδη έσκασε σαν βόμβα στον αθλητικό κόσμο. Ο πρόεδρος της ομοσπονδίας Κανόε Καγιάκ, Αντώνης Νικολόπουος ανέφερε ότι «το τραγικό είναι ότι ο Ανδρέας είχε κάνει γενικές εξετάσεις προτού αναχωρήσει. Είχε δέκατα και οι γιατροί του είπαν: Πήγαινε! Είναι όλα καλά».

«Του είπαν ότι πρόκειται μόνο για μια ίωση. Οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν, δυστυχώς, λόγο για οξεία λευχαιμία», πρόσθεσε.

Οι γιατροί εκτίμησαν ότι το λιποθυμικό επεισόδιο, το οποίο υπέστη ο αθλητής, οφείλεται σε πολύ σοβαρό αιματολογικό πρόβλημα, πιθανότατα οξεία λευχαιμία, η οποία δεν είχε διαγνωστεί.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ