Δημοτική αρχή πόλης στην Ισπανία στέλνει με κούριερ τις ακαθαρσίες των σκύλων στους ιδιοκτήτες τους [εικόνα, βίντεο] - iefimerida.gr

Δημοτική αρχή πόλης στην Ισπανία στέλνει με κούριερ τις ακαθαρσίες των σκύλων στους ιδιοκτήτες τους [εικόνα, βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με την ονομασία Cacas Express (Κακά Εξπρές), ειδική δημοτική υπηρεσία της μικρής πόλης Brunete, λίγα χιλιόμετρα δυτικά της Μαδρίτης, αναλαμβάνει να διατηρήσει τους δρόμους της πόλης καθαρούς με έναν ομολογουμένως πρωτότυπο τρόπο, στέλνοντας ταυτόχρονα ένα ισχυρό μήνυμα στους ασυνείδητους ιδιοκτήτες σκύλων.

Έχοντας βαρεθεί να μαζεύει τις ακαθαρσίες των δεσποζόμενων τετράποδων συντρόφων από δρόμους και πεζοδρόμια, η δημοτική αρχή αποφάσισε να τα αποστέλλει με κούριερ στους ιδιοκτήτες τους.

Πώς το κάνουν; Ειδικοί δημοτικοί υπάλληλοι πλησιάζουν τον ιδιοκτήτη του σκύλου μετά την πράξη της αφόδευσης, πιάνουν μαζί του κουβέντα, κάνουν πως θέλουν να μάθουν από περιέργεια τη ράτσα του σκύλου και το όνομα του ιδιοκτήτη, εν συνεχεία επιστρέφουν στη βάση τους, αποθηκεύουν τα στοιχεία στους υπολογιστές και κατόπιν στέλνουν με κούριερ τις ακαθαρσίες, τις οποίες έχουν προηγουμένως συλλέξει, στους ιδιοκτήτες των σκύλων, συνοδεύοντάς τις με προειδοποιητικό σημείωμα που τους γνωστοποιεί ότι την επόμενη φορά θα κληθούν να πληρώσουν πρόστιμο.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Δημοτική αρχή πόλης στην Ισπανία στέλνει με κούριερ τις ακαθαρσίες των σκύλων στους ιδιοκτήτες τους [εικόνα, βίντεο] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ