Στο Χρηματιστήριο Αθηνών θα συμμετέχει ελληνικό επενδυτικό κεφάλαιο ρωσικών συμφερόντων - iefimerida.gr

Στο Χρηματιστήριο Αθηνών θα συμμετέχει ελληνικό επενδυτικό κεφάλαιο ρωσικών συμφερόντων

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα τυπικά απομένουν για να ανακοινωθεί από το Χρηματιστήριο Αθηνών η συμμετοχή ελληνικού επενδυτικού κεφαλαίου με όνομα Hellenic Investment Fund συμφερόντων της Global Family Partners, το οποίο θα είναι το όχημα μέσω του οποίου επενδυτές κυρίως ρωσικής καταγωγής θα μπορούν να επενδύουν στην Ελλάδα.

Ο ιδρυτής και managing partner της GFP Νικολάι Αλμπίνους, σε δηλώσεις του στο capital, επισημαίνει πως το Hellenic Investment Fund, θα επιδιώξει να δραστηριοποιηθεί σε συγκεκριμένους τομείς της ελληνικής οικονομίας, όπως τις υποδομές και την αγορά τυχερών παιχνιδιών, χωρίς να αποκλείονται επενδύσεις σε δραστηριότητες που εμφανίζουν ενδιαφέρον, όπως για παράδειγμα η ενέργεια και η διαχείριση απορριμμάτων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Global Family Partners συγκαταλέγεται μεταξύ των ξένων επενδυτών που συμμετέχουν στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου μιας εκ των συστημικών τραπεζών στο πλαίσιο του σχεδίου ανακεφαλαιοποίησης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ