Γεωργιανός για Σεργιανόπουλο: Μου ζήτησε να του κάνω στοματικό με την απειλή μαχαιριού, θόλωσα και τον σκότωσα - iefimerida.gr

Γεωργιανός για Σεργιανόπουλο: Μου ζήτησε να του κάνω στοματικό με την απειλή μαχαιριού, θόλωσα και τον σκότωσα

Γεωργιανός για Σεργιανόπουλο: Μου ζήτησε να του κάνω στοματικό με την απειλή μαχ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Λεπτό προς λεπτό, από τη δική του πλευρά, περιέγραψε στο δικαστήριο τις στιγμές πριν από τη δολοφονία του Νίκου Σεργιανόπουλου ο Γεωργιανός κατηγορούμενος για το φόνο Νταβίντ Μουρτχικνέλι. Παράλληλα αναφέρθηκε και στους λόγους που τον έκαναν να μαχαιρώσει αμέτρητες φορές μέχρι θανάτου τον ηθοποιό.

«Είχαμε πάρει κοκαΐνη. Δεν ένιωθα καλά και μου είπε να κλείσω τα μάτια για να ηρεμήσω. Ηρθε μπροστά μου, ενώ είχα τα μάτια κλειστά ...και με την απειλή μαχαιριού μου ζήτησε να του κάνω στοματικό. Φοβήθηκα, θύμωσα, θόλωσα. Μετά δεν θυμάμαι τι έγινε ακριβώς . Τον σκότωσα. Από ένστικτο άμυνας λειτούργησα έτσι. Ισως τον χτύπησα. Μπορεί να σας φαίνεται εύκολο αλλά εγώ βασανίζομαι. Δεν είμαι δολοφόνος. Δεν ήξερα αν ήθελε να με γ@μ@σ@@ ή να με σκοτώσει. Είμαι ένας απλός άνθρωπος, οικογενειάρχης. Αν μπορούσα να γυρίσω τον χρόνο πίσω θα το έκανα» κατέθεσε ο Γεωργιανός στο δικαστήριο σύμφωνα με το Star.

Παράλληλα, αρνήθηκε ότι εκδιδόταν στις διάφορες πλατείες όπως και ότι είναι ομοφυλόφιλος, ενώ καταλήγοντας τόνισε ότι ανεξάρτητα με την απόφαση του δικαστηρίου αισθάνεται ένοχος γιατί αφαίρεσε μια ζωή.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ